2777
2789
عنوان

بیااااید🤣🤣🤣🤣😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 71 پست
هعی🙂 مرسی عزیزم که گوش دادی به حرفام، آروم شدم😌💕  ولی اگر راهکاری برای فراموش کردنش داری م ...

منم تمام پولامو جمع میکردم براش کادو میخریدم . ولی اشتباه میکردم  اون اصلا ب من فکرم نمیکرد😕

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
منم تمام پولامو جمع میکردم براش کادو میخریدم . ولی اشتباه میکردم  اون اصلا ب من فکرم نمیکرد😕

🙂چه قد منی شما 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم تمام پولامو جمع میکردم براش کادو میخریدم . ولی اشتباه میکردم  اون اصلا ب من فکرم نمیکرد😕

میشه بپرسم چند سالتونه ؟

من الان ۲۵ سالمه . شوهر و بچه دارم . ولی قشنگ درک میکنم چی میگی 

عزیزم به سلامتی، خدانگهشون داره براتون 🙂💕

چه خوب بالاخره یکی پیدا شد مسخرم نکرد 🙂💕

دمتون گرم گلم

عزیزم به سلامتی، خدانگهشون داره براتون 🙂💕 چه خوب بالاخره یکی پیدا شد مسخرم نکرد 🙂💕 دمتون گرم گ ...

سلامت باشی عزیزم . طبیعیه حست ‌ . اصلا نگران چیزی نباش.

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
دوستات مسخرت نمیکنن؟دوستای من همش مسخرم میکردن

مسخرهههههه که چه عرض کنم بله می‌کردند معلمای دیگه هم ... همین آدما باعث شدن باهام سرد بشه 🙂

مسخرهههههه که چه عرض کنم بله می‌کردند معلمای دیگه هم ... همین آدما باعث شدن باهام سرد بشه 🙂

من معلممو دوس داشتم . بعد مثلا دوس داشتم بغلش کنم بوسش کنم مثل ی خواهر . نه رابطه ی بد و اینا .ولی همه میگفتن برو خاستگاریش و تیکه مینداختن و فلان

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
من معلممو دوس داشتم . بعد مثلا دوس داشتم بغلش کنم بوسش کنم مثل ی خواهر . نه رابطه ی بد و اینا .ولی ه ...

من خداروسکر زنه! منم دوست دارم بغلش کنه و یکی دوبار دید حالم بده بغلم کرد . من ایندفعه همه فکر میککنن چشمم دنبال پسراشه ولی اصلا اینطور نیست 

من خداروسکر زنه! منم دوست دارم بغلش کنه و یکی دوبار دید حالم بده بغلم کرد . من ایندفعه همه فکر میککن ...

عه شانست پسر داره؟خخخخ واس من مجرد بود. شرایط تو بهتره باز . برچسب همجنس باز نمیزنن بت

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
عه شانست پسر داره؟خخخخ واس من مجرد بود. شرایط تو بهتره باز . برچسب همجنس باز نمیزنن بت

اره پسر داره اصلا خوشم نمیا ازشون 🙄ولی حس میکنم خودش هم فک می‌کنه من دنبالشونم 🙄🙄

با اینکه اصلا اهل پسرربازی و.... اینا نیستم نشستم کنج خونه زار میزنم و درس میخونم 

اره پسر داره اصلا خوشم نمیا ازشون 🙄ولی حس میکنم خودش هم فک می‌کنه من دنبالشونم 🙄🙄 با اینکه اصلا ...

عزیزم تا معلمت رو میبینی وضعت همینه . ولی کلا اون اگ محلت نمیده دل بکن ازش. اگ پایه بود تااخر عمر باهاش رفیق شو

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
عزیزم تا معلمت رو میبینی وضعت همینه . ولی کلا اون اگ محلت نمیده دل بکن ازش. اگ پایه بود تااخر عمر با ...

میدونی دوستم داره ، وقتی می‌خوام ازش دل بکنم بهش میگم نمی‌ذاره دلم رو به دست میاره اما خوب .... نمی‌دونم چرا سرده حس میکنم دوستم ندارع اصلا و یه مزااحمممم کلا براش 

الان هم که نمیشه همو ببینیم دیگ کلا تو وات در ارتباطم باش