2777
2789
عنوان

بیااااید🤣🤣🤣🤣😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 71 پست
هعی🙂 مرسی عزیزم که گوش دادی به حرفام، آروم شدم😌💕  ولی اگر راهکاری برای فراموش کردنش داری م ...

منم تمام پولامو جمع میکردم براش کادو میخریدم . ولی اشتباه میکردم  اون اصلا ب من فکرم نمیکرد😕

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
منم تمام پولامو جمع میکردم براش کادو میخریدم . ولی اشتباه میکردم  اون اصلا ب من فکرم نمیکرد😕

🙂چه قد منی شما 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تمام پولامو جمع میکردم براش کادو میخریدم . ولی اشتباه میکردم  اون اصلا ب من فکرم نمیکرد😕

میشه بپرسم چند سالتونه ؟

من الان ۲۵ سالمه . شوهر و بچه دارم . ولی قشنگ درک میکنم چی میگی 

عزیزم به سلامتی، خدانگهشون داره براتون 🙂💕

چه خوب بالاخره یکی پیدا شد مسخرم نکرد 🙂💕

دمتون گرم گلم

عزیزم به سلامتی، خدانگهشون داره براتون 🙂💕 چه خوب بالاخره یکی پیدا شد مسخرم نکرد 🙂💕 دمتون گرم گ ...

سلامت باشی عزیزم . طبیعیه حست ‌ . اصلا نگران چیزی نباش.

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
دوستات مسخرت نمیکنن؟دوستای من همش مسخرم میکردن

مسخرهههههه که چه عرض کنم بله می‌کردند معلمای دیگه هم ... همین آدما باعث شدن باهام سرد بشه 🙂

مسخرهههههه که چه عرض کنم بله می‌کردند معلمای دیگه هم ... همین آدما باعث شدن باهام سرد بشه 🙂

من معلممو دوس داشتم . بعد مثلا دوس داشتم بغلش کنم بوسش کنم مثل ی خواهر . نه رابطه ی بد و اینا .ولی همه میگفتن برو خاستگاریش و تیکه مینداختن و فلان

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
من معلممو دوس داشتم . بعد مثلا دوس داشتم بغلش کنم بوسش کنم مثل ی خواهر . نه رابطه ی بد و اینا .ولی ه ...

من خداروسکر زنه! منم دوست دارم بغلش کنه و یکی دوبار دید حالم بده بغلم کرد . من ایندفعه همه فکر میککنن چشمم دنبال پسراشه ولی اصلا اینطور نیست 

من خداروسکر زنه! منم دوست دارم بغلش کنه و یکی دوبار دید حالم بده بغلم کرد . من ایندفعه همه فکر میککن ...

عه شانست پسر داره؟خخخخ واس من مجرد بود. شرایط تو بهتره باز . برچسب همجنس باز نمیزنن بت

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
عه شانست پسر داره؟خخخخ واس من مجرد بود. شرایط تو بهتره باز . برچسب همجنس باز نمیزنن بت

اره پسر داره اصلا خوشم نمیا ازشون 🙄ولی حس میکنم خودش هم فک می‌کنه من دنبالشونم 🙄🙄

با اینکه اصلا اهل پسرربازی و.... اینا نیستم نشستم کنج خونه زار میزنم و درس میخونم 

اره پسر داره اصلا خوشم نمیا ازشون 🙄ولی حس میکنم خودش هم فک می‌کنه من دنبالشونم 🙄🙄 با اینکه اصلا ...

عزیزم تا معلمت رو میبینی وضعت همینه . ولی کلا اون اگ محلت نمیده دل بکن ازش. اگ پایه بود تااخر عمر باهاش رفیق شو

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
عزیزم تا معلمت رو میبینی وضعت همینه . ولی کلا اون اگ محلت نمیده دل بکن ازش. اگ پایه بود تااخر عمر با ...

میدونی دوستم داره ، وقتی می‌خوام ازش دل بکنم بهش میگم نمی‌ذاره دلم رو به دست میاره اما خوب .... نمی‌دونم چرا سرده حس میکنم دوستم ندارع اصلا و یه مزااحمممم کلا براش 

الان هم که نمیشه همو ببینیم دیگ کلا تو وات در ارتباطم باش