2777
2789

وای خانما از عصر به اینور صداش یه جوری شده یعنی سرما خورده ؟یکم بی قرار هم شده سرماخوردگی نوزادچه علائمی داره لطفاً اگه تجربه ای دارید کمکم کنید

آخی.....

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

چندوقتشه؟

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز خیلی گرم نخوردی؟ مثلا گوشت شتر؟ بچه من وقتی گوشت شتر می‌خوردم شیر میدادم بهش صداش می‌گرفت 

اگر هیچ علامت دیگه ای نداره دماغش کیپ نمیشه و عطسه سرفه نداره می‌تونه از شیرت باشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

خدایا

مگه نوزادم صداش میگیره 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

کمکی ازم‌برنمیاد متاسفانه

فقط میتونم ذوق کنم براش

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
چیز خیلی گرم نخوردی؟ مثلا گوشت شتر؟ بچه من وقتی گوشت شتر می‌خوردم شیر میدادم بهش صداش می‌گرفت  ...

نه نخوردم فقط اومدیم شمال میترسم از کولر گازی باشه و سرما خورده باشه

عزیزم سه کاهش تازه تموم شده

حتما از گریه زیادِ؛علائم سرماخوردگی مثلا سرفه تب بیقراری و شیر نخوردن آبریزش بینی داره؟

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
حتما از گریه زیادِ؛علائم سرماخوردگی مثلا سرفه تب بیقراری و شیر نخوردن آبریزش بینی داره؟

از دیروز همش گریه می‌کنه یعنی ممکنه از گریه باشه؟ نه بجز بی‌قراری هیچ علائم دیگه ای ندارم البته اونم زیاد بیقرار نیستا نسبت به قبل یکم بیشتر گریه میکنه

نه نخوردم فقط اومدیم شمال میترسم از کولر گازی باشه و سرما خورده باشه

عزیزم من مازندران زندگی میکنم پسرم یک سالو۲ماهشه بخدا ازگرما تا صبح فقط پنجره ها رو باز میذاریم کولر ب هیچ وجه؛میترسم پسرم سرما بخوره؛چطور بچه ۳ماهه رو زیر کولر گذاشتی؛ببخشید سرزنشت میکنم ولی در مورد بچه ها خیلی حساسسسسسم

از دیروز همش گریه می‌کنه یعنی ممکنه از گریه باشه؟ نه بجز بی‌قراری هیچ علائم دیگه ای ندارم البته اونم ...

خب بخاطر گریه زیاد گلوش گرفته؛شایدم سردیش کرده.

عزیزم من مازندران زندگی میکنم پسرم یک سالو۲ماهشه بخدا ازگرما تا صبح فقط پنجره ها رو باز میذاریم کولر ...

زیر کولر اصلا نذاشتم بعضی موقع ها روشن میکنیم رطوبت رو بگیره من خودمم خیلی حساسم ولی بازم میترسم 

زیر کولر اصلا نذاشتم بعضی موقع ها روشن میکنیم رطوبت رو بگیره من خودمم خیلی حساسم ولی بازم میترسم&nbs ...

سعی کن هروقت روشن میکنی ببریش یه اتاق دیگه.

اگه سردی کرده باشه باید خودم چیزای گرم بخورم؟

آره نبات داغ عالیه.