2777
2789

😐😐😣😣

همیشه از بچگیم تخت بود تخت تخت بعدا که باردار شدم زایمان کردمم تخت بود بعد زایمان.. چون بچم‌وزنش کم بود اصن ترکم نخورد..

اما سر این دومی الان ۲۰ روزه تقریبا گذشته 

خیلی غریبه ام با این بخش از بدنم و خیلی رو اعصابمه رو مخمه انگار اضافس اصلا بهش عادت ندارم😥😣😣

شکم بندم میخوام سفارش بدم اما میترسم اندازم نباشه پولم حیف شه بیرونم نمیتونم برم بخرم..

با چادر و روسری هم هیی باز میشه و بده..

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

خیلی اذیتم چون اصن بهش عادت ندارم دوس دارم زودتر کوچیک شه و تخت 

دور شکمم ۹۰ 

تو سایت نوشته سایز ۸۰ تا ۹۰ مدیوم

۹۱ تا ۱۰۰ لارج

حالا من موندم کدوم و بگیرم

سوهرم میگه باید لارج و بگیری میترسم بخرم بیاد اما گشاد باشه صد و خورده ای پولم حیف شه..

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون کدوم سایز و باید بخرم؟؟

خسته شدم میخوام دلم و بزنم دریا و بخرم.

هنوززوده یہ ڪمے صبورباش بہ مرورصاف میشہ

دوس دارم ببندم هرکی میبینه میگه ببند

به نظرت کدوم سایز بهم میخوره؟ لارج یا مدیوم؟

دوس دارم ببندم هرکی میبینه میگه ببند به نظرت کدوم سایز بهم میخوره؟ لارج یا مدیوم؟

تاحالاشڪم بندنخریدم دقیق نمےدونم 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم