2777
2789
عنوان

مادر بزرگم😭😭😭

278 بازدید | 38 پست

امروز ازصبح با خانواده رفتیم بیرون ظهرزنگ زدن به مادرم که مادربزرگ پدریم فوت کردن به من الان گفتن حال دلم خیلی خرابه😭😭😭😭😭😭منو نبردن گذاشتن خونه بچم انقد خودشو سفت کرده حالم خیلی حرابه نمیتونم باور کنم😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ﴿ 1 ﴾

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ ﴿ 2 ﴾

الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ﴿ 3 ﴾

مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ ﴿ 4 ﴾

إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿ 5 ﴾

اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ ﴿ 6 ﴾

صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿ 7 ﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾

لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾

وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُـم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

بسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ﴿ 1 ﴾

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ ﴿ 2 ﴾

الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ﴿ 3 ﴾

مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ ﴿ 4 ﴾

إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿ 5 ﴾

اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ ﴿ 6 ﴾

صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿ 7 ﴾

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾

اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾

لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾

وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿۴﴾

اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُـم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

خدا رحمتش کنه

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
خدا رحمتشون کنه گلم. صلاح نبوده شما رو ببرن. همه ما رفتنی هستیم عزیزم. براشون بجای اشک ریختن قران ب ...

خیلی سخته انقد مهربون بوود😭😭😭😭حالم دست خودم نیست اشکام دارن میریزن.چطوری نرم مامان وبابام الان کلی گریه میکنن😭😔

خدا رحمتش کنه عزیزم اروم باش ❤مادر بزرگت فقط از قالب انسانیش درامده وگرنه اونا زنده تر از ما هستن ارامشتو حفظ کن ...

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
بسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ﴿ 1 ﴾ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ ﴿ 2 ﴾ الرَّحْمنِ الر ...

مرسی گلم😭😭😭😭😭😭😔داغ عزیزان خیلی سخته حالم خرابه