2777
2789
عنوان

مادر بزرگم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست
خدا رحمتش کنه عزیزم اروم باش ❤مادر بزرگت فقط از قالب انسانیش درامده وگرنه اونا زنده تر از ما هستن ار ...

ممنونم عزیزم😭😭😭😔مادروپدرم خیلی الان غصه دارن داغون شدن😔😭میترسم اونا کاری بشن...فقط به امید مادر بزرگم هرهفته میرفتن روستا درخونش بسته شد😔😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بیامرزدش من وقتی مامان مامانم فوت کرد جتلم بد شد واقعا بهم شوک وارد شد واقعا متدربزرگ خوبی بود ولی مامان بابام ادم کثیفی بود اصلا از مردنش ناراحت نشدم هیچ وقت نمیبخشمش خیلی به مامانم زخم زبون میزد مامانم ادمی نبود جوابش بده می ریخت تو خودش پسرشم از خودش بدتر بود عموهام عمه هام کلا همشون مثل مامانشون کثیفن حق ما رو خوردن 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
حق داری عزیزم منم داغ عزیز دیدم ولی شما بارداری سعی کن قرآن بخونی و مواظب فندوق تو دلت باشی 

ممنونم عزیزم حال دلم خیلی خرابه😭😭😭😔مادربزرگم عزیزدلمون بود رفتنش یهویی شد تصادف کرده😭😭😭😭😭پدرومادرم هرهفته باکلی ذوق و دلخوش میرفتن روستا پیشش ..الان دیگه درخونش بسته شد 😭😭😭

خدا بیامرزدش من وقتی مامان مامانم فوت کرد جتلم بد شد واقعا بهم شوک وارد شد واقعا متدربزرگ خوبی بود و ...

خدارحمتشون کنه مادربزرگ‌من خیلی خوب بود اصلا باورم نمیشه دیگه نیست😭😭😭😭😭الان حال پدر ومادرم چطوره دلم میخواد پیششون باشم😭😭😭😭😭😭

ممنونم عزیزم😭😭😭😔مادروپدرم خیلی الان غصه دارن داغون شدن😔😭میترسم اونا کاری بشن...فقط به امید ماد ...

الهی عزیزم درکت میکنم ولی قانون طبیعته ماهام رفتنی هستیم باید صبر کنیم توکل خدا کنیم تو پاشو وضو بگیر الان براش قران بخون ...یه تاپیکم بزن برای شادی روحش صلوات و فاتحه بفرستن ...اگه فردا دفنشه روزی ک دفن شد براش نماز وحشت قبر بخون توگوگل سرچ کن بیاد و براشهرچی دروسعت هس خیرات کن مثلا یه بسته خرما یا حتی ب بچهایی ک ت کوچه بازی میکنن هم خوراکی بخر بده ب نیت اون مرحوم...نگران پدر مادرت نباش اونجا الان خیلیا هستن مواظبشونن اگه خیلی نگرانی به یکی زنگ بزن بگو حواسش بهشون باشه و این ک عزیزدلم تو میرفتی حالت بد میشد وکاری نیس ک تو انجام بدی همین ک بشینی تو خونه قران نماز بخونی براش انگار رفتی فکر کنم مادر بزرگتم به همین راضیه ❤قربون دلت برماروم باش 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
خدارحمتشون کنه مادربزرگ‌من خیلی خوب بود اصلا باورم نمیشه دیگه نیست😭😭😭😭😭الان حال پدر ومادرم چطور ...

خدا رحمتش کنه عزیزم ناراحت نباش به فکر نی نی باش حالشون خوبه ولی بالاخره ناراحتن خدا صبرتون بده

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
الهی عزیزم درکت میکنم ولی قانون طبیعته ماهام رفتنی هستیم باید صبر کنیم توکل خدا کنیم تو پاشو وضو بگی ...

مررسی عزیزم 😭😔😔😭چشم😔😔😔الان قران میخونم براشون خیراتم میکنم😔😔😔خیلی برام عزیزبود خبرش خیلی شوک بهم واردشد .اصلا یک وضعی مادروپدرم رنگشون مثل گچ شد زود اومدن بمن گفتن پسرداییم یکم حالش بده که غصه نخورم😭😔  به زن داداشم سپردم الانم به شوهرم و داداشم زنگ زدم گفتن خوبن ولی میدونم چقدر داغونن برای پدرومادرمم دعاکن😔😔😔خدا همه عزیزانتو حفظ کنه الهی 😔خدانکنه عزیزم

خدا رحمتش کنه عزیزم ناراحت نباش به فکر نی نی باش حالشون خوبه ولی بالاخره ناراحتن خدا صبرتون بده

مرسی گلم سلامت باشی😔😔 نی نیم الان خودشو بالای شکمم سفت کرده تکون نمیخوره اصلا 

مرسی گلم سلامت باشی😔😔 نی نیم الان خودشو بالای شکمم سفت کرده تکون نمیخوره اصلا 

آخی عزیزم نینی ناراحت شده برای مامان بزرگ دعا بخون خودت اروم کن تا نی نی آروم بشه

مررسی عزیزدلم😔😔😔😔😔😭چشم فقط برای پدرومادرم دعاکن 

فدات عزیزم چشم حتما محتاجم به دعا براشون ایت الکرسی میخونم برای نی نی صلوات میفرستم