2777
2789
عنوان

شیر مادر

98 بازدید | 20 پست

یه سوال

چرا یه خانمی که شیرش کمه بچه اذینثت میشه سیر نمیشه مادر نوک سینه ش زخمه وقتی بچه سینه میگیره مادر از شدت درد فریاد میزنع چرا طایفه شوهر و بهداشت نمیفهمن مادر و بچه چه زجری میکشن چرا هر چقد میگی اقا بچه سیر نمیشه منم زجر میکشم خون از سینه م میاد بازم میگن شیر خودتو بده 

کیا شرایط منو داشتن چیکار کردن؟ 

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲،۳ هفته اول سینه ام وحشتناک زخم شده بود و خون میومد. کسی کاری نداشت ولی مجبور بودم درد و خون تحمل کنم و خودم شیر بدم به پسرم. چون بچه ام اصلاااا شیشه نمیگرفت. دیگه بعد ۲،۳ هفته خوب شد زخمم.

ببین اینروزا میگذره،من بعد ۲۰ روز از زایمان تونستم شیر بدم ولی الان ک شش ماه گذشته خداروشکر میکنم ک صبوری کردم،نمیذونی چقدر شیرینه واست بعدا

فقط سینه هاتو باشیر خودت ماساژ بده ک بهترین مرهم هست،کرم شقاق و آب اصلا نزن ک بدتر میشه

عزیزم بابهداشت وطایفه ی شوهرچیکارداری اگه واقعا شیرت کمه وبچت سیرنمیشه نزا زجربکشه درکنارشیر خودت شیرخشکم بده

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

من ....خسته ام ازبس گفتم شیرم کمه انگار خودم از قصد کاری کردم کم باشه 😔جراعتم نداری ازدست خانواده ش ...

با من اینجورین من اصلا اهمیت نمیدم 

انگار اونا از من به بچه دلسوزترن

خدایا شکرت

بهداشت بخاطر این تاکیدمیکنه که همه ی مادرها بخاطر اذیت شدن شیر خشک رو جایگزین نکنن که شیر مادر بی اهمیت نشه و واسه همه عادی نشه شیرخشک دادن بجای شیر مادر.من خودم شیر خودمو دادم به دخترم ولی بنظرم شیرخشک هم بدی ایراد نداره وقتی خیلی تو اذیتی

من . 

گفتم به هیچکس ربط نداره . 

از ماه دوم شیر خشک دادم . هییی گفتن . منم گفتم سالمه شیر خشک .

اخرش عصبی شدم گفتم بچه های شماها شیر خودتونو خوردن 

که اینقدر نادان و بی عقل شدن . کو عقل بچه هاتون ؟ 

دیگه نمیگن :(

راحت شدم .

چرا خودتو عذاب میدی ؟ رک بگو بچه شما نیست به خودم مربوطه .دخالت نکنید .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(