2789
عنوان

شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 20 پست
ببین اینروزا میگذره،من بعد ۲۰ روز از زایمان تونستم شیر بدم ولی الان ک شش ماه گذشته خداروشکر میکنم ک ...

یه ساعت دو ساعت میره سینه م انقد مک میزنه بچه طفلی خسته میشه خپدم شونه و دستام و کتفم درد میگیره 

ضمن اینکه زیادم مک بزنه سینه م دوباره زخم میشه

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو حلوه بخر از عطاری با رازیانه دم کن البته اگر بچت پسره رازیانه نخور،از داروخونه هم پودر شیرافزا بخر عالیه،تا وقتی هم ردیف شی از شیر خشکم بده ک بچت سیر شه ولی شیر خودتم بده تا راه بیفته بخدا پشیمون نمیشی

بهداشت بخاطر این تاکیدمیکنه که همه ی مادرها بخاطر اذیت شدن شیر خشک رو جایگزین نکنن که شیر مادر بی اه ...

بهداشت اصلا انگار نمیفهمه من سزارین بودم نتونستم لحظه اول شیر بدم تا ۱۲ ساعت که دراز کشیده بودم گذاشتن سینه م نگرفت شیر نداشت 

باز بهداشت میگه چرا تو ۱۲ ساعت بلند نشدی انگار خودشون زایمان نکردن

من خودمم شیر خشک خوردم شیر مادرمم کم بوده

خدایا شکرت

حق داری عزیزم الان فشار افت هورمون های بعد زایمان هم باعث کلافگیت شده،سعی کن ریلکس باشی،اینروزا میگذره،شیرخشک هم بده اما شیر خودتو قطع نکن،مرتب هم باشیرت زخمای سینتو ماساژ بده