2777
2789
عنوان

خاستگاری

218 بازدید | 39 پست

بچه ها تو خواستگاری چادر پوشیدین شما؟ چندساعت دیگه خونواده پسره میان خواهرمو ببینن بابام گیرداده بهش باید چادر بندازی آرایش زیاد نکنی ال کنی بل کنی به خدا من خسته شدم جا آبجیم الهی براش بمیرم چندروزه هی گریه میکنه که خواستگارش عشقش نیست☹️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من بیرونم حجاب دارم ولی چادر نه

روز خواستگاری هم گفتیم همونی که هستم رو ببینن

با مانتو اما حجاب رفتم

یک عدد برنامه نویسِ نه چندان کدبانو اما غرق در آرامش چشمان او 😅😍

ن 

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

من چادریم 

اگر مادر و خواهرش بیان فقط خانوما باشه لباس مجلسی میپوشم لباسی ک در شان ی مجلس زنونه خواستگاری باشه اما اگر مرد باهاشون باشه چادر میپوشم 

ارایش در حد معمول ک چهره ام کامل تغییر نده هلو کنه بعد ک بدون ارایش ببینن ک لولویی بودم خخخخ

اخی الهی میفهمم حالشو😔😔😔

الهی دردش به جونم چشاش شده کاسه خونی عشقش گفت خواستگارا رفتن امروز زنگ میزنه بابام ولی فعلا نمیتونه بیاد و به خونوادش بگه عزیز ازدست دادن هنو چهل خدابیامرز نشده😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز