2821
2789
عنوان

خاستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 39 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی دردش به جونم چشاش شده کاسه خونی عشقش گفت خواستگارا رفتن امروز زنگ میزنه بابام ولی فعلا نمیتونه ...

چ خوب خواهرت ی عشقی داره ک زنگ بزنه بیاد خواستگاری 

من ک هیچکس ندارم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

درکل خواهرت نگران چیه وقتی ی نفر دوستش داره و میخوادش

خب جواب رد بهش بده این دیگه گریه نداره  چادر هم وقتی باید بپوشه ک دختر چادریه

به بابام میگه نه بابامم میگه این همه کیساخوبو رد کردی کافیه الان دیگه باید قبول کنی 

به بابام میگه نه بابامم میگه این همه کیساخوبو رد کردی کافیه الان دیگه باید قبول کنی 

عزیزم باید با سیاست خواهرت پیش بره

جوری رفتارکنه ک پسره خودش نخواد . 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
مثل بابای من🤣🤣🤣 اخرش مانتو پوشیدم اما انقد بد نگام میکرد سعی میکردم جلو چشش نباشم.😅😅

😂😂😂منم میگم همین کارو کن بابا ولی امروز قراره عشقش هم به بابام زنگ بزنه بهتره حرف گوش کن باشه

چ خوب خواهرت ی عشقی داره ک زنگ بزنه بیاد خواستگاری  من ک هیچکس ندارم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 درکل خو ...

اینکه خونواده ها مخالفت کنن خونواده ما با خونواده پسره منو خواهرم اینقدر استرس داریم که نگو😂😂

😂😂😂عزیزی لولو چیه عزیزم

والا 

اخه من با ی خورده ارایش تغییر میکنم همه بهم گفتن 

برا همین داداشم و خواهرام مدام تاکید میکنن کم ارایش کن چهره واقعیت مشخص باشه بخدا من ی کرم ضدافتاب بزنم ی مداد داخل چشم بکشم و ی رژ ملیح ک از بیرنگی در بیاد لبام تمومه تغییر میکنم من هیچ وقت خط چش نمیکشم ابروهام برنمیدارم فقط زیرشون خودم تمیز میکنم ابروهام رنگ نمیکنم لنز نمیزارم مژه مصنوعی و هفت رنگ سایه و ... ن اصلا  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز