سلام خانما 😂الان داشتم گوشی مامانمو همینجوری میگشتم یهو دیدم از واتساپ شوهرم ن پروفایل داره نه وضیت😂باد رفتم پیامارو بخونم دیدم مامانم ب شوهرم نوشته دختر دسته گلمو دادم ب ت 😂حیف شد دخترم 😂بعد شوهرم نوشته بود کتابی دقیق برای حفظ ارامش و ارام بودن خود و فارغ نمودن خود از جنگ بین مادر زن و مادر خویش هر دو تا اطلاع ثانوی مسدود واقع میشوید ناراحتم نشید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه راحت کاش منم پسر بودم یکی اینجوری بم میگفت اگه مادرش میگفت قطعا خیلی خیلی.ناراحت میشدم و دعوا ب پا میکردم این قشنگ بلاک کرده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره اگه دعوا و کتک زنی بود باور میکرد اینا همونایین که تالا از طرف خونواده هاشون محبت و خوشی ندیدن ک ...
ایشون اگه دقت کنی تو همه تاپیکا انرژی منفی هستن
اونایی که تو این اوضاع حالشون خوبه باید واکسن ضد افسردگی تولید کنن:// از لحاظ روحی نیاز دارم تا یکی حرف بزنه، بزنم تو دهنش:/ کاش یه بابا پنجعلی جیبی داشتیم که تا یکی میخاس نصیحتم کنه بخوابونه دهنش:)دلبر ما نه بار گران بود، نه مهربان بود اون فقط بیصاحاب بود، همش با دیگران بود خاک توسرش:/اگه دختر باید ریزه میزه و بغلی باشه پس غلط میکنی کفشات ۱۰ سانت از بیرون و ۱۵ سانت از داخل پاشنه داره://
شوهرت ب مامانت بی احترامی کرده و بلاکش کرده تو میخندی؟ 😐😐😐 این گریه داره نه خنده من ...
😂بابا تا کی بحث و دعوا ب شوخی بگیرش تموم شه بره من ک حوصلم نیست وقتی میدونم مامانم رو اعصابه شوهرمه😂چرا بگم بلاکش نکنه منم مادر خودشو قشنگ یه استوری کافیه ریپلی کنه یه حرفی بزنه ب مزاجم نشینه بلاک میکنم😂شوهرمم تو غربته حوصله غر های مامانمو نداشته دیگ
لطفانظرتون بگین اگه خانه دختر ت باشی بعد دامادساعت 1ظهربگه بریم خونه شما غذادرست کن،عکس العمل ...
از بیرون غذا بگیره یا پکورا درست کنه تو دوران عقد اینقد سر زنده شوهرم اومد صد دفعه مامانم گفت ای جون پسرم میاد پسرم میاد🙂الان از پسر یکی یدونش تبدیل شده به هیچکی دخترم نیست😂ولی مهمون حبیب خداس پکورا بزن یا دوماده اینقد شعور داشته باشه که غذا با خودش بیاره با هم بزنین تو رگ