سلام خانما 😂الان داشتم گوشی مامانمو همینجوری میگشتم یهو دیدم از واتساپ شوهرم ن پروفایل داره نه وضیت😂باد رفتم پیامارو بخونم دیدم مامانم ب شوهرم نوشته دختر دسته گلمو دادم ب ت 😂حیف شد دخترم 😂بعد شوهرم نوشته بود کتابی دقیق برای حفظ ارامش و ارام بودن خود و فارغ نمودن خود از جنگ بین مادر زن و مادر خویش هر دو تا اطلاع ثانوی مسدود واقع میشوید ناراحتم نشید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه راحت کاش منم پسر بودم یکی اینجوری بم میگفت اگه مادرش میگفت قطعا خیلی خیلی.ناراحت میشدم و دعوا ب پا میکردم این قشنگ بلاک کرده
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓