2777
2789
عنوان

میشه یه دقه بیاین😭

169 بازدید | 3 پست

به شدت یکی رو دوست داشتم داشتیم باهم اوکی میشدیم پارسال

یه بی شرف که نمیشناسم کیه سال ها پیش همسایه بوده حتی اومده بهش گفته این خانوم با منه فلانه

ولم کرده رفته

دیشب بعد مدت ها خواستم برم‌ دیدنش رفیقش گفت اون بی شرف شایعه در آور باز اینجا بوده

معلومم نیست از کجا میاد کی میاد

دعا کنید برام‌ نمیدونم چیکار‌ کنم

خواهرمن کسی که بااین حرفامیخوادبره بزاربره اگه واقعآبه تومطمئن بودهیچوقت حرفای بقیه روقبول نمیکردباورکن اگرم باهم باشیدروزی هزاربارهمین قضیه روتوسرت میکوبه که توفلانی چلانی ولش کن اعصاب خودتم بخاطرآدمای اینجوری بهم نریز

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
خواهرمن کسی که بااین حرفامیخوادبره بزاربره اگه واقعآبه تومطمئن بودهیچوقت حرفای بقیه روقبول نمیکردباو ...

باورت میشه اولش باور نکرد ولی این آدم بی شرف تر از این حرفاست همش میاد تکرار میکنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باورت میشه اولش باور نکرد ولی این آدم بی شرف تر از این حرفاست همش میاد تکرار میکنه

ولی ارزششونداره بخدامیدونم دوسش داری ولی دوس داشتن کافی نیست بخداهمین آدمی که دوسش داری میشه سوهان روحت

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘