2777
2789
عنوان

آزمایش سل فری

84 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی آزمایش سل فری رفته?واسه چی فرستاده بودنتون?سونو رفتم گفتن سالمه ولی جواب آزمایشم میگه احتمال سندروم داوون هست😭بتامو بالا زده کسی همچین مشکلی داشته?

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش سونوی ان تی اگ خوب بوده ان شاءالله سالمه  بعضی دکترا حساسیت بیشتری ب خرج میدن همین& ...

خیلی حالم بده دنیا داره رو سرم خراب میشه من مطمئنم سندروم نداره به دلم افتاده باز واسه اطمینان خاطر حتما میرم,ولی میگم نکنه حالا یه مشکل دیگه ای داره که ازمایشش بد اومده

سل فری بازم غربالگریه  اگه ۲تا غربالگریتون احتمال داون بالا زده بهتر بود امینوسنتز میکردید&nbs ...

نه اولی رو رفتم سونوم خوب بود ولی آزمایشم نه دکتر گفت

من غربالگری اولم ریسک داش سل فری دادم 3تومن شدک خداروشکرخوب بود دیگ تاببینم خداچ بخاد

من مطمئنم چیزیش نیست به دلم افتاده که سندروم نداره,ولی میترسم یه مشکل دیگه ای داشته باشه شما الان چند هفته ای

من مطمئنم چیزیش نیست به دلم افتاده که سندروم نداره,ولی میترسم یه مشکل دیگه ای داشته باشه شما الان چن ...

36هفته و2روز

بلآخره مامان شدمم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشڪرت****(اللهم صلی علی محمدوآل محمد)********
خیلی حالم بده دنیا داره رو سرم خراب میشه من مطمئنم سندروم نداره به دلم افتاده باز واسه اطمینان خاطر ...

اصلا نگران نباش 

ان شاءالله سالمه 

دکترا میدونم برا خودمون میگن ولی اونا ک قرار نیس هزینشو بدن میگن برا اطمینان خاطر برو انجام بده