2777
2789

400 میگیرم ازش کلشو خرج میکنم یه 70 تونی یواشکی جمع میکنم... اما من تو فکر درامد زایی هستم برای خودم کار راه بندازم دیگه درست میشه همه چی... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متاسفانه درآمدی ندارم ، و ماهی ۶۰۰ تومان از همسرم میگیرم ، پول زیادی نیست با این هزینه های الان ، ولی خب از همونم سعی میکنم پس انداز داشته باشم ، هزینه های ه واجب نیست برام رو حذف میکنم و پولش رو پس انداز میکنم ، البته هزینه ی خونه و لباس و اینام با همسرم هست ، ۶۰۰ میده فقط برای آرایشگاه اگر بخوام برم ، که منم گاهی میبینم مثلا ابروهام خیلی پر نیست خودم بر میدارم ، حاش ۵۰ تومانی رو که میخواستم بدم آرایشگاه رو میارم کنار پس انداز 

قلک دارم . هرچی نقد دستمون بیاد ازش میگیرم میریزم تو قلک😁

آفرین فلک خیلی خوبه منم دارم 😂😂سر ماه مث بچه ها میرم پیش همسرم اونم ۳۰۰توش میندازه 😂روزی ده تومن حساب می‌کنه 

این وسط هر وقت پول نقد داشته باشه هم میندازه نوش 

من خیلی ذوق میکنم اونم ترغیب میشه 😂😂

آفرین فلک خیلی خوبه منم دارم 😂😂سر ماه مث بچه ها میرم پیش همسرم اونم ۳۰۰توش میندازه 😂روزی ده تومن ...

اره منم همینجوری ام ‌. یه بار باز کردیم پول خوبی توش بود . دیگه خوشش اومده اونم . میگه بریم قلک بزرگتر بگیریم😂

قبلا همش خرج میشد

خیلی خوبه  تقریبا روش پس انداز منم همینه

میتونین هم تو قرعه کشی های خونگی شرکت کنین تا مجبور بشین قسط بدین ، و اون وام که به اسمتون در میاد رو برید یه تیکه طلا یا سکه ای چیزی بخرید که براتون پس انداز ماندگار بشه و ارزش پولتون هم حفظ بشه 

حقوقم ۶میلیون ۴ میلیون پس انداز دارم 

خودم کار میکنم شوهرم ندارم😁

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉
حقوقم ۶میلیون ۴ میلیون پس انداز دارم  خودم کار میکنم شوهرم ندارم😁

هر ماه 

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉
اره منم همینجوری ام ‌. یه بار باز کردیم پول خوبی توش بود . دیگه خوشش اومده اونم . میگه بریم قلک بزرگ ...

اره بعد ما دوتامون عشق سفریم 

میگم پول بندازیم بعد باهاش بریم سفر اینم با ذوق دیگه این کارو انجام میده 😂😂

میتونین هم تو قرعه کشی های خونگی شرکت کنین تا مجبور بشین قسط بدین ، و اون وام که به اسمتون در میاد ر ...

قرعه کشی دارم چند تا ولی پولشون رو گرفتم چون تازه عروسی کردم و همه برام در اومده بودن قبل عروسی دادم کم کسری جهاز رو گرفتم الان فقط قسط میدم