2777
2789
خودم ۱ونیم دارم از شوهرمم ۲تا میگیرم اخر کار حدود ۳تاش پسنداز میکنم ۵۰۰تومن یا یگم بیشترشو خودم خرج ...

😍😍به به 

منم یک و نیم از همسرم میگیرم ولی فعلا دانشجو هستم و درآمد خاصی ندارم ولی همونم ی تومنش حتی بعضی وقتا همش پس انداز میشه 

چون خرید و هرچی بخوام برم با خودشه

قلک هم هست ماهی ۳۰۰توش میندازه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍به به  منم یک و نیم از همسرم میگیرم ولی فعلا دانشجو هستم و درآمد خاصی ندارم ولی همونم ی تو ...

خیلی عالیه  عزیزم منم دانشجوام من تازه شاغل شدم قبلش پسنداز نداشتیم اصلا الان هم یکم پر خرجی میکنم بنظر خودم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
ضمنا عاشق قلکم و ازدواج کنم حتما یک عدد قلک میخرم که همسر جان پول میده بندازم توش😍😄😄

قلک خیلی خوبه 

من اول عروسی یکی گرفتم با ذوق توش پول مینداختم

همسمرمم ک دید من انقد خوشحالم باهاش هر ماه دیگه پول می‌آورد برا قلک 

در طول ماهم پول ک داشته باشم نقدی میندازیم توش 

😍خوبه  همون سه تومن قسط هر بار برات در بیاد میتونی ی تیکه طلایی چیزی بگیری

طلا نخریدم😐

همه پس اندازم بردم بورس

نوکران ملت گویا پول لازم بودن دستشون از ما خالی تر بود همه رو قورت دادن و یه علی برکت الله تقدیم کردن 😑

دزدان اسلامی

اگه دوست ندارید جواب ندهید. درآمد همسرتون چقدره ماهانه؟

ماهی ده و نیم 

یک و دویست اجاره خونه 

یک و هفتصد قسط وام 

یک و سیصد قسط وام 

معمولا دو سه ماهی ی بار خرید میکنیم عمده 

مثلا دفعه قبلی ی بره کوچیک گرفتیم دیگه برای چند ماه گوشت و مرغ داریم 

خیلی عالیه  عزیزم منم دانشجوام من تازه شاغل شدم قبلش پسنداز نداشتیم اصلا الان هم یکم پر خرجی می ...

منم ولخرجم اصن توانایی کنترل خودمو تو بازار ندارم 

ولی اگر خرج هامونو بنویسیم خود ب خود کم میشه