2821
2789
انگار فقط بیبی چک من جفت خطش پررنگ شده همه بیبی چکایی ک دیدم یکیش کمرنگ بود

مال منم پر رنگ شد

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜

اسی خیلی خیلی مبارک باشه..انشالا به خوبی و خوشی دوران شور و شیرین حاملگی رو بگذرونی..❤

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه برامنم دعاکن مال منم اینه ازمایشم منفی شدواقعادغوانم

الهی بگردم..چند روز عقب انداختی؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
۳روز

فکرمیکردم زود رفتی آزمایش ولی با سه روز عقب انداختن بازم باید عدد مثبت میشد..عدد بتا پایین بود؟

۳روزدیدم بیبی چکم مثبته گفتم برم آز

چند دقیقه بعد مثبت شد

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜