2777
2789
مبارکه برامنم دعاکن مال منم اینه ازمایشم منفی شدواقعادغوانم

من ب شما گفتم خراب تستتو دیدم تاپیک زده بودی...گفتی ن خوبه...حالا خودتو نگران نکن باردار میشی زیر نظر یک دکتر عالی باش خودت و همسرت

ن عزیزم خواهش میکنم گلم .وای خداکنه ک ازمایشت اشتباه باشه کیست عفونت ایناکه نداری؟

ن عزیزم من تحت درمان بودم چهارماه پیش حتی عکس رنگی دادم وشوهرم عمل واریکوسل انجام داددکترگفت دیگه بریداقدام دست پربیا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ب شما گفتم خراب تستتو دیدم تاپیک زده بودی...گفتی ن خوبه...حالا خودتو نگران نکن باردار میشی زیر نظ ...

گفتم ک شبش خریدم صبح ازپاکت بازکردم انجام دادم بعدمن چهارم پیش زیرنظردکتربودیم دیگه گفت برواقدام دست پربرگرد

صبح ساعت ۶تست دادم خوابیدم بعدمنتظرجواب نموندم ۹بیدارشدم اینطورشد

عزیزم مال شما تست پخش شده یادمه مال منم قبلا یکبار اینجوری شد منم مث شما فک کردم مثبت رفتم از دادم منفی بود تست تا دقیقه بعد فک نکنم درس باشه

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜
ن عزیزم من تحت درمان بودم چهارماه پیش حتی عکس رنگی دادم وشوهرم عمل واریکوسل انجام داددکترگفت دیگه بر ...

بهش فک نکن حامله میشی...تغذیتونم باید خیلی روش کار کنی...تخم مرغ محلی بخوره روغن های محلی گرم دوسین خرما تفت داده شده درروغن محلی و سیاه دونه و....خیلی زیاده مراعات کنی سردی توی پری نخوری

گفتم ک شبش خریدم صبح ازپاکت بازکردم انجام دادم بعدمن چهارم پیش زیرنظردکتربودیم دیگه گفت برواقدام دست ...

عزیز بخدا من انقد کشیدم تست روژان ۴ تا زدم دوسال پیش همشش بعد ۲۰ دقیقه خط پرررنگ مینداخت ها نه هاله.میرفتم آز منفی بود.دوسه بار دیگه کمرنگ مینداخت میرفتم آز بارداری شیمیایی بود.

دیگه انشالله دوشنبه میرم دکترم ببینم چی میگه

انشالله ک بزودی زود خدا یه نی نی سالم بذاره تو بغلت

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜
منم خودم ۴ سال تقریبا اقدامم ۳ تا سقط داشتم

من هفت سال بچه ندارم بعدازکلی اصراروقهرشوهرم راضی شدبره عمل برج۱۲الان ازبرج ۱۲تاحالااقدامیم اما هیچ ب هیچ با اینکه دکترامون گفتن دیگه بریداقدام دست پربیا

من هفت سال بچه ندارم بعدازکلی اصراروقهرشوهرم راضی شدبره عمل برج۱۲الان ازبرج ۱۲تاحالااقدامیم اما هیچ ...

خب بعد عمل شاید تا ۷ ماه یا یکسالم طول بکشه همون دکترتونم باید کلی تقویتی ب شوهرت بده

2790
2778
2791
2779
2792