2777
2789
عنوان

همسر نظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 7465 بازدید | 108 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شغل پر استرس ن شنبه دارن ن جمعه الانم ک انتخاباته ی دفعه میبینی ده روز نمیان قبل کرونا اکثرن ماموریت هستن 

اول پیمانی هستن بعد پنج سال ک خیلیاشونم رسمی نمیکنن میکن برید ب سلامت فقط عمر و سلامتیشون هدر میره 

اگر قبل نظام عقد کنید ک هیچ اگر بعد این ک رفت تو.نظام عقد کنن میرن از خانواده دختر تحقیق اگر چیزی ببینن و چادری نباشه حق ازدواج نداره 

در ی کلام بره مسافر کشی کنه نامزدت بهتر از این ک بعد پنج سال بگن بفرمایید 

شوهر منم یگان ویژه ای هس 

اگر رسمی هم نیست قید ماهواره هم باید بزنی چادر باید بیای بری تا وقتی که رسمی بشه 🤣 خداروشکر من رسمی ...

وااای نههه ماهواره هیچی چچادر خیلی سختمه و ندوس ... ینظرم از اینا سختتر نبودتشون تو خونه هست .... یا اینکه ۱۰ سال برم یه شهر دیگ خانوادم چی کارم چی

همسر یه فرد نظامی یاانتظامی شدن روحیه خاص خودشو باید داشته باشی ماموریت داره، دیرخونه اومدن داره، آماده باش داره دوری از بستگان وفامیل  و.... داره باید بامشکلات کنار اومد حقوقشونم مثل ستیر اداره جات بستگی به سنوات خدمت، مدرک تحصیلی وپارامترهای خودشو داره

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
شغل پر استرس ن شنبه دارن ن جمعه الانم ک انتخاباته ی دفعه میبینی ده روز نمیان قبل کرونا اکثرن ماموریت ...

نه دیگه اینجوریم نیست تنها تحقیقی که درمورد من کردن این بود که خودم یاخانوادم فعالیت سیاسی نکرده باشم اصلا از حجاب و این چیزا چیزی نپرسیدن کاری نداشتن

👈🤷👉
مثلا دچار چ جرم هایی شده باشن رسمی نمیشن؟

مثلاجرمی که پرونده قضایی براشون تشکیل شده باشه، عدم کارایی درطول خدمت5ساله، غیبت های مکرر، فرارازخدمت و... 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
نه دیگه اینجوریم نیست تنها تحقیقی که درمورد من کردن این بود که خودم یاخانوادم فعالیت سیاسی نکرده باش ...

والا همکارای شوهرم پرسیدن 

یکی از دوستاشم چون با دختر خالش چت میکرده نامزد بودن سر همین رسمیش نکردن 

همسر یه فرد نظامی یاانتظامی شدن روحیه خاص خودشو باید داشته باشی ماموریت داره، دیرخونه اومدن داره، آم ...

من روحیاتم بخونه تا الن که جلوشو گرفتم از این ببعدم باید بگیرم 😄 

والا همکارای شوهرم پرسیدن  یکی از دوستاشم چون با دختر خالش چت میکرده نامزد بودن سر همین رسمیش ...

نه بابا چه خبره🤣🤣🤣🤣🤣چرت گفتن ببخشید منو شوهرم از اول که وارد این شغل شد دوست بودیم پنج سال سرکار بود بعد ازدواج کردیم کسی کاری نداشت 😐فقط و فقط نباید فعالیت سیاسی داشته باشن همین 

👈🤷👉
نه بابا چه خبره🤣🤣🤣🤣🤣چرت گفتن ببخشید منو شوهرم از اول که وارد این شغل شد دوست بودیم پنج سال سرکا ...

عزیزم دروغ ندارم بگم ک پروندشم شوهرم رفت خوند 

بنده خدا پدر همین دوست شوهرم تو.حفاظت سپاه بود الان پسره افسردگی گرفته