2777
2789
عنوان

همسر نظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 7465 بازدید | 108 پست
عزیزم دروغ ندارم بگم ک پروندشم شوهرم رفت خوند  بنده خدا پدر همین دوست شوهرم تو.حفاظت سپاه بود ...

چی بگم والا پس چطور ما پنج سال دوست بودیم کسی نگفت چرا چطور؟هیچکس هم تو محل تحقیق نکرد موقع عقد فقط شناسنامه من و خانوادم رو گرفتن سوسابقه گرفتن برای فعالیت های سیاسی که نداشتیم و تموم عقد کردیم 

👈🤷👉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا همکارای شوهرم پرسیدن  یکی از دوستاشم چون با دختر خالش چت میکرده نامزد بودن سر همین رسمیش ...

الکی میگه بانامزد چت کردن کاری ندارن مثل اینکه شما تلفنی باهمسرت صحبت کنی یا چت کنی وقربون صدقه بری بعد شوهرتو مثلا اخراج کنن اصلا باعقل جوردرنمیاد

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
الکی میگه بانامزد چت کردن کاری ندارن مثل اینکه شما تلفنی باهمسرت صحبت کنی یا چت کنی وقربون صدقه بری ...

نامزد منظورم همون دوست دختر بود فقط ی حلقه برده بودن 

میخاید باور کنید نمیخایدم باور نکنید اصراری نیست 

الکی میگه بانامزد چت کردن کاری ندارن مثل اینکه شما تلفنی باهمسرت صحبت کنی یا چت کنی وقربون صدقه بری ...

خنده داره والا ما خودمون پنج سال دوست بودیم کسی چیزی نگفت رسمیش هم کردن دوسال پیش😐

👈🤷👉
خنده داره والا ما خودمون پنج سال دوست بودیم کسی چیزی نگفت رسمیش هم کردن دوسال پیش😐

میگم این چیز دیگه بوده مثل اینکه بگن حق نداری باخانمت صحبت کنی یا بیرون بری

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
میگم این چیز دیگه بوده مثل اینکه بگن حق نداری باخانمت صحبت کنی یا بیرون بری

کاری با زندگی خصوصی طرف ندارن فقط موقع ازدواج یه استعلام فعالیت های سیاسی میگیرن اگر هم رسمی نباشه بعد عقد ژنه باید توی اون محل با چادر بیاد و بره که ممکنه برای رسمی شدن بیان تحقیق همین 

👈🤷👉
خوب تو شهرستان ها راحت تر میگیرن اینی ک من گفتم مال تهران عزیرم  بعدم شهرستان همه هم دیگه رو م ...

اصلا هم اینجوری نیست عزیزم منطقه مرزی هستیم ما اتفاقا خیلی حساسیت و توجه بیشتری روی کادری های اینجا هست دهات هم که نیست همه همدیگه رو بشناسن کرمانشاه دو میلیون جمعیت داره چطور همدیگه رو میشناسن همه😐

👈🤷👉