2777
2789
عنوان

همسر نظامی

| مشاهده متن کامل بحث + 7465 بازدید | 108 پست
عزیزم راهنمایی رانندگی نه . میخاد بره توی بخش کلانتری یا یگان ویژه خیلی هم علاقه داره و با کله هم قب ...

عزیزم فرقی ندارن خیلی باهام فقط نیروانتظامی درگیریاش بیشتره خطرشم یکم بیشتره پدرمنم یسر توخیابونا بود  دوبار باماشین زیرشم گرفتن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۰سال اجازش دست خودش نیست هرجا بگن باید بره من شوهرم ماهی ده روز خونس روانی شدم دیگه

هااا اره شک داشتم ۱۰ سال باید اونجاهایی ک میگن برن خب شما نمیتونستید این ۱۰ سال ماموریتو همون اول کامل کنید؟

هااا اره شک داشتم ۱۰ سال باید اونجاهایی ک میگن برن خب شما نمیتونستید این ۱۰ سال ماموریتو همون اول کا ...

کدوم اول؟ نه دیگه باید بره الان ۶سالش رفته خیلی خستم دیگه بخدا ⁦☹️⁩⁦😭

👈🤷👉
۱۰سال اجازش دست خودش نیست هرجا بگن باید بره من شوهرم ماهی ده روز خونس روانی شدم دیگه

وای یا خدااا خدا بهتون صبر  بده ... تو چه بخشی هستن ؟ ینی چه ارگانی 

من دو سال جلوشو گرفتم ک نره ولی واقعا دوست داره بعدا نگه تو نذاشتی 

نظامی بودن توی خانواده خودمونم داریم اما بخش اداری ان سپاهی ان خیلی هم خوبه ..... ولی این بخش اداری ...

همسر منم نیرو زمینی سپاه هست.....ماموریت زیاد داره...در کل زندگی بانظامی صبر زیادی میطلبه.....

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
دوستان میشه راهنمایی کنین اونایی ک از طریق ازمون میرن از اول رسمی میشن یا بعد چند سال رسمی میشن؟ممکن ...

ازطریق آزمون، معاینات جسمی، مصاحبه، تحقیقات محلی جذب میشن پیمانی5ساله بعد اگر درطول این5سال مرتکب جرم وتخلف نشه که بعداز5سال مجددا به سری مراحل داره طی میشه ورسمی میشه اما اگه مشکلی درطول این5سال براشون پیش بیاد دیگه تایید نمیشن وعذرشون خواسته میشه وبرن بسلامت

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
 عزیزم فرقی ندارن خیلی باهام فقط نیروانتظامی درگیریاش بیشتره خطرشم یکم بیشتره پدرمنم یسر توخیاب ...

وای چقدر ترسناک من اطلا تحمل ندارم 😪 النم رفته گشت باهاش قهر کردم  😄

کدوم اول؟ نه دیگه باید بره الان ۶سالش رفته خیلی خستم دیگه بخدا ⁦☹️⁩⁦😭

شوهرم میگه همون اول که استخدام‌میشی میتونی انتخاب کنی این ۱۰ سال فلان منطقه خدمت کنی بعد برگردی شهر خودت برای همیشه یاهم اینکه در رفت وامد باشی هر چندسال بری مناطقی ک میگن و برگردی تا ۱۰ سال پرشه مثل که قرعه کشی هم میکنن اره؟ 

وای چقدر ترسناک من اطلا تحمل ندارم 😪 النم رفته گشت باهاش قهر کردم  😄

اگر رسمی هم نیست قید ماهواره هم باید بزنی چادر باید بیای بری تا وقتی که رسمی بشه 🤣 خداروشکر من رسمی بود🤣

👈🤷👉