2777
2789

۶جلسه مشاوره اجباری داریم، ۲ هفته اس ارتباطم با نامزدم قطع شده تا چند روز پیش حالم بد بود مدام گریه میکردم چند بارم رفتم جلو بهش گفتم دوباره به هم فرصت بدیم ولی انگاری از خدا خواسته بوده گفت ما نمیتونیم باهم بسازیم علاقه نداشتنشم غیرمستقیم بهم گفت،از اونموقع به یکباره از چشمم افتاد ک ۱۰ ماه با زندگی من با عواطفم بازی کرده و بهم نگفته ک بهم علاقه نداره و داشته ادامه میداده و فقط با بی توجهی هاش کاری کرده تا خودم به طلاق توافقی فکر کنم😔 ۱ روز قبل از اولین جلسه مشاوره بهم گفت تو جلسه فقط بگو تفاهم نداریم وگرنه چند ماه باید بریم بیایم! اصلا باور نمیکنم این حجم از بی احساسی رو...!!!

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ تیر رو مغزش بوده ک اومده خاستگاری

روز اول عقد فهمیدم که با اجبار پدر و مادرش اومده اما چون خیلی به حرف خانواده اش اهمیت میده مجبور شده 

ناراحت نباش خدا دوستت داشته، شاید اصلا لیاقتتو نداشته... خدا دوستت داشته که زودتر جدا شدی ازش

از این به هم ریختم ک میگه علاقه داشتم اونقد دعوا کردیم باهم ک سرد شدم.. میگم آخه مگه علاقه با دعوا از بین میره، از این داغونم ک چرا با دروغ داره توجیه میکنه

آخه چطور ندیده نشناخته سریع با یکی ازدواج میکنید به خدا درک نمیکنم 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
بعضیا کافر و بی احساسن زن و مردم نداره عیبی نداره قوی باش از لجش تا به غلط کردن بیوفته

دیگه زمانی نداریم واسه غلط کردن افتادنش ۱ ماه مشاوره میریم بعدشم ک جدا میشیم الانم ک جلسات رو داره میاد خیلی ریلکسه و فقط جواب مشاورو میده اصلا حرفی احساسی ازش نمی بینم

حتی اگه جدا هم نمیدین، زندگی بدون عشق و علاقه از جهنمم بدتره

آره واسه همین دیگه قیدشو زدم جلسات چون اجباریه دارم میرم