2777
2789
عنوان

بلوغ کودک و کوتاهی قد

1129 بازدید | 55 پست

سلام دوستان دخترم ده سالشه تقریبا امروز متوجه شدم یکم سینه هاش تغییر کرده و انگار میخواد سینه هاش رشد کنه و من خیلی ناراحتم آخه قدش خیلی خیلی کوتاهه حالا چیکار کنم تا حالا صدتا دکتر بردم واسه رشدش ولی میگن مشکلی نداره ولی قد و وزنش کمه 

حالا چیکار کنم یعنی قدش کوتاه میمونه به خاطر بلوغ

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

الان بلوغش نرماله دیگه؟ زود رس که نیست؟ الانپیش دکتر ببرمش؟ 

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از رشد سینه یک تا دو سال وقت هست تا بلوغ نترس قدش بلندتر میشه

مطمئنید؟ 

نه اصلا همچین فرضیه ای اثبات نشده...  

یعنی قدش بلند میشه؟یعنی  نباید ببرم دکتر تا آمپول بزنه بلوغش به تاخیر بیوفته که کوتاه نشه

بله رشد قد هم بیشتر تحت تاثیر ژنتیکه  تقریبا میانگین قد پدرومادر

خیلی خیلی کوتاهه من خیلیا رو دیدم باباشون یا مامانشون خیلی کوتاهن ولی بچه نرماله یا حتی بلنده

ببر دکتر غدد.زوده برای بلوغ.

زوده یعنی ده سالشه

بله که بلند میشه من قدم 166 هست  10 سالگی بالغ شدم😣 کلاس چهارم که قدم 166 نبوده.  درس ...

درسته. چه قد سخته حس بدی دارم😭

میشه بگی قد و وزنش چنده؟  و متولد کدوم سال؟

124قد وزنشم22

آمپول هورمون چه ضرری داره؟

داروهایی که برای توقف بلوغ استفاده می شود با تاثیر روی مغز و هیپوفیز موجب توقف تولید هورمون هایی می شود که روند بلوغ را آغاز می کنند و ادامه می دهند. واضح است چنین داروهایی بی عارضه نبوده و ممکن است عوارض روحی یا جسمی مختلفی را ایجاد کند.

استفاده از این داروها برای دختری که قبل از هشت سالگی  بلوغ دارد ـ البته بعد از بررسی علل بلوغ زودرس ـ کاملا علمی است و عوارض احتمالی این داروها در مقابل اثر درمانی مفید آن قابل تحمل است، اما استفاده از این داروها در دختری که در سن یازده سالگی بلوغش شروع شده است و مثل بسیاری از هم سن و سالانش در حال گذراندن این دوران به شکل طبیعی و عادی است، صرفا به خاطر علاقه مادر یا پدر به تاخیر در بلوغ با توجه به عوارض اش قابل پذیرش نیست.