2777
2789
عنوان

بلوغ کودک و کوتاهی قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 55 پست
قبول کردم هر سوالی داشتی بپرس

مرسی عزیزم لطف کردی چشم 

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوتاهه که منم دخترم قدش کوتاهه الان آمپول رشد میزنم بهش  متولد ۸۹ هستش؟

سلام دوستم میشه بگی دخترت هورمون رشد میزد طی یه سال چند سانت بلند شد؟ و آیا پریود شده بود؟ ممنونم جواب میدی خیلی مستأصلم

The trouble is you think you have timeBuddha
سلام دوستم میشه بگی دخترت هورمون رشد میزد طی یه سال چند سانت بلند شد؟ و آیا پریود شده بود؟ ممنونم جو ...

سلام عزیزم هر ما تقریبا ۱ سانت قد کشید نهایت

بعضی وقتا هم در طول یک ماه و نیم یک سانت میکشید 

نه پریود نبود الان هم که  ۷ یا ۸ ماهی میشه آمپولشو قطع کردیم فعلا پریود نشده

چون آمپول جلوگیری بلوغ هم میزدیم

در کل قدش موقعی که بردیم دکتر ۱۲۶ بود 

ودر آخر شد ۱۴۶ در طول دو سال و نیم

از وقتی هم که قطع کردیم آمپول رو دیگه قد نمیکشه متاسفانه

منم این مشکلو دارم برا بچه هام .فقط و فقط ورزش .

هیچ داروی شیمیایی نده .برا پسرم چقد هزینه کردم آمپول رشد خریدیم براش .همش بی تاثیر .

طناب زدن .بسکتبال .والیبال .شنا و....عالی جواب میده .بی ضرر و بی خطر 

من جامپینگ براشون خریدم .تو خونه بازی میکنن خیلی خوبه خدا را شکر  

منم این مشکلو دارم برا بچه هام .فقط و فقط ورزش . هیچ داروی شیمیایی نده .برا پسرم چقد هزینه کردم آمپ ...

سلام عزیزم تو خونه ورزش می کنن؟ برنامه ای برای گوشی هست که مخصوص ورزش برای بچه ها باشه؟ جامپینگو چند گرفتی؟ 

ممنونم که تجربتو گفتی

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
سلام عزیزم تو خونه ورزش می کنن؟ برنامه ای برای گوشی هست که مخصوص ورزش برای بچه ها باشه؟ جامپینگو چند ...

من یکسالی هست گرفتم ۲ میلیون 

اگه بتونی کلاس بسکتبال ببریش عالیه .من پسرم علاقه نداره همکاری نمیکنه .به شنا علاقه داره که کرونا بود شنا هم تعطیل .

تو خونه بیشتر طناب میزنن.

کلا باید تحرک داشته باشن .

ماست هم با پونه بهش بده برا رشد قد خوبه

من یکسالی هست گرفتم ۲ میلیون  اگه بتونی کلاس بسکتبال ببریش عالیه .من پسرم علاقه نداره همکاری ن ...

پونه ی خشک‌ 

الان که هوا سرده انشالله ببینم بهار میره ثبت نامش کنم

آره ماست سرده .الان هم هوا سرده سردی میکنن .من با پونه بهشون میدم که اصلاح شه

ممنون از اطلاعات خوبتون

سلام عزیزم هر ما تقریبا ۱ سانت قد کشید نهایت  بعضی وقتا هم در طول یک ماه و نیم یک سانت میکشید& ...

یعنی ۱۴۶ تمام؟😔 باز شکر پریود نشده دختر من یکساله پریوده و ۱۴۹ و صفحات رشدش در حال بسته شدن

یعنی ۱۴۶ تمام؟😔 باز شکر پریود نشده دختر من یکساله پریوده و ۱۴۹ و صفحات رشدش در حال بسته شدن

فعلا که ۱۴۶ قدش نمیدونم رشد میکنه بعد این یا نه

الان دختر شما چند سالشه از وقتی پریود شده چند سانت رشد کرده؟

فعلا که ۱۴۶ قدش نمیدونم رشد میکنه بعد این یا نه الان دختر شما چند سالشه از وقتی پریود شده چند سانت ...

دخترم یازده سال و هشت ماهه ... ده ماهه پریود شده

موقع پریود ۱۴۶ بود الان که ده ماه گذشته ۱۴۹ شده و دکتر میگه چیزی نمونده صفحات رشدش بسته بشه و هورمون درمانی هم گذشته زمانش نهایت سه چهارسانت دیگه رشد کنه

از غصه دارم دق میکنم

دخترم یازده سال و هشت ماهه ... ده ماهه پریود شده موقع پریود ۱۴۶ بود الان که ده ماه گذشته ۱۴۹ شده و ...

نه عزیزم غصه نخور من تو همین نی نی سایت دیدم که خیلیا تا ده سانتم رشد کرد بعد از پریود 

حالا شما هم بهش ورزش‌های کششی بدین لبنیات زیاد بخوره انشالله نتیجه میده

دختر منم متولد۸۸ هستش سال ۹۸ که ده سالش میشد قدش ۱۲۷ بود وزنش هم کم بود بردم دکتر غدد گفت هورمونش کم ...

سلام عزیزم میشه بگید بلاخره دخترتون چی شد ؟؟قد کشید ؟الان دیگه پریود شده ؟