2777
2789
عنوان

تنهایی

182 بازدید | 28 پست

دلم گرفته خیلی زیاد😔 خیلی تنهام

از خانوادم خیلی دلگیرم از برادرم متنفرم 😔😔😔 از اینکه اون آزادی های بیشتری داره همیشه نسبت به من هرکار خواسته کرده و قضاوت نشده و همیشه بد با پدر و مادرم برخورد میکنه همیشه طلبکاره دست به سیاه و سفید نمیزنه... ولی بازم عزیزتره

خیلی تنهام هیچ دوستی ندارم هرچی لیستمو نگاه میکنم هیچکس نیست الان بهش پیام بدم باهاش حرف بزنم بهش بگم بیا بریم پیاده روی 😔

خدایا چرا ...

یادمه تا همین ۲سال پیش وقتی خواب بودم یواشکی گوشیمو نگاه میکرد داداشم چک میکرد تو یک دانشگاه با هم درس میخوندیم البته اون مقطع بالاتر از من بود مثلا میومدم خونه میگفت از دور دیدمت فلان با فلانی بودی فلان جا بودی 

خب به تو چه

هیچکسم هیچی نمیگفت

عزیزم🥺ناراحت نباش

سرتو شلوغ کن یه مهارت جدید یادگیری هم مفیده هم اعتماد به نفست رو میبره بالا

برو سر کار، ادامه تحصیل بده و... 

خدایا آدمایی از جنس خودت رو سر راهم قرار بده طوری که با دیدن اونا یاد تو بیفتم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی سخته هی ب ادم گیر بدن 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
عزیزم🥺ناراحت نباش سرتو شلوغ کن یه مهارت جدید یادگیری هم مفیده هم اعتماد به نفست رو میبره بالا برو ...

کلاس زبان فرانسه میرم برای کنکور ارشد هم‌ کم و بیش خوندم ولی فکر نکنم نتیجه مطلوبم رو بگیرم از بس اعصاب خوردی و دعوا دارم همش تو ذهنم حرف میزنم حرفایی که باید تو روی بقیه بگم گله هایی که ازشون باید بکنم همش تو ذهن خودمه

خیلی مزخرفه که پسرا یک آزادی هایی دارن که عادیه براشون بعد واسه خواهرشون شاخ بازی در میارن البته تق ...

سعی کن بش فک نکنی گلم 💚

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
کلاس زبان فرانسه میرم برای کنکور ارشد هم‌ کم و بیش خوندم ولی فکر نکنم نتیجه مطلوبم رو بگیرم از بس اع ...

واقعا حق داری عزیزم درک می کنم منم تنهام

ولی مطمئن باش درددل کردن هیچ فایده ای نداره فقط دیگران سر از کارت درمیارن حرفاتو بنویس رو کاغذ کاغذم بسوزون

نسبت به ما کارای بقیه هم بی محلی کن سخته اولش ولی کم کم دست از سرت برمی دارن تجربه شخصی خودمه

خدایا آدمایی از جنس خودت رو سر راهم قرار بده طوری که با دیدن اونا یاد تو بیفتم❤️
کلاس هنری چیزی برو. از درس چیزی در نمیاد . بیشتر سرشون توی کتابه😁

زبان فرانسه رو دوست دارم راستش

کلاس هنری هم یک مدت موسیقی میرفتم ولی هزینه اش زیاد بود از وقتی کار نمیکنم دیگه نرفتم

مشکلات یکی دوتا نیست

واقعا حق داری عزیزم درک می کنم منم تنهام ولی مطمئن باش درددل کردن هیچ فایده ای نداره فقط دیگران سر ...

خیلی حالم بده دارم گریه میکنم

هر شب گریه میکنم همش میگم خدایا منو بردار از رو زمین آخه چرا

حتی وقتی میرم بیرون میبینم چند نفر اومدن با هم بیرونن و خوشحالن بغضم میگیره

همش میگم دوباره ممکنه بخندم یه روزی از ته دل

خیلی حالم بده دارم گریه میکنم هر شب گریه میکنم همش میگم خدایا منو بردار از رو زمین آخه چرا حتی وقت ...

کم کم داری افسردگی می گیری به نظرم حتما برو باشگاهی، کلاس هنری چیزی

تو خونه زیاد نمون 

مگه کلاس زبان فرانسه نمی ری خب اونجا با بقیه گرم بگیر کم کم ردیف میشه