2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 28 پست
زبان فرانسه رو دوست دارم راستش کلاس هنری هم یک مدت موسیقی میرفتم ولی هزینه اش زیاد بود از وقتی کار ...

منظورم این بود که از کلاسای درس، دوست در نمیاد واسه همین تنهایی

منم زبان میرفتم فقط در حد اینکه تکالیف چیه، استاد چی گقت ، حرف میزدیم بیشتر.

💃💃💃💃
کاش میشد 😔 یک هفته است با برادرم حرف نزدم از بس نفهم و پرمدعاست تقصیر مامان بابامه اینم دست گلشونه ...

برادر جان منم باعث بهم خوردن نامزدیم شد اینم شانس من و تویه دیگه

بی محلی کردن به جای عصبانی شدن یا واکنش نشون دادن جواب می ده هر کاری کرد اصلا انگار نه انگار اولش سخته ولی اون کم میاره کم کم

خدایا آدمایی از جنس خودت رو سر راهم قرار بده طوری که با دیدن اونا یاد تو بیفتم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم داری افسردگی می گیری به نظرم حتما برو باشگاهی، کلاس هنری چیزی  تو خونه زیاد نمون  ...

کلاس زبان ۳ تا دوست پیدا کردم الان بیشتر از ۸ ماهه میرم کلاس زبان مثلا همین امروز عصر گفتم بریم بیرون بچه ها هر کدوم گفتن با دوستای دیگشون قرار دارن و با اونا میرن بیرون

حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه دوست جدیدی اضافه نمیشه به زندگی نمیشه دوست پیدا کرد

منظورم این بود که از کلاسای درس، دوست در نمیاد واسه همین تنهایی منم زبان میرفتم فقط در حد اینکه تکا ...

از کجا پیدا خب دوست پیدا کنم ... هرجا میخوام برم باید توضیح بدم جواب پس بدم یا مثلا یه جوری رفتار میکنن که خودم نرم

کلاس زبان ۳ تا دوست پیدا کردم الان بیشتر از ۸ ماهه میرم کلاس زبان مثلا همین امروز عصر گفتم بریم بیرو ...

چی بگم والا🥺

منم دوست صمیمی ندارم ولی مثه تو ایقد برام مهم نی

خدایا آدمایی از جنس خودت رو سر راهم قرار بده طوری که با دیدن اونا یاد تو بیفتم❤️
برادر جان منم باعث بهم خوردن نامزدیم شد اینم شانس من و تویه دیگه بی محلی کردن به جای عصبانی شدن یا ...

الان یک هفته است باهاش حرف نزدم همش تو اتاقمم که باهاش چشم تو چشم نشم ازش متنفرم با همه ی وجودم از خانوادم کلا کینه دارم خیلی به زندگیم ضربه زدن خیلی زیاد

الان یک هفته است باهاش حرف نزدم همش تو اتاقمم که باهاش چشم تو چشم نشم ازش متنفرم با همه ی وجودم از خ ...

پسر سالاری تو خانواده های ایرانی موروثیه انگار ایش☹️

من به برادرم از اول رو ندادم ازم باز پرسی کنه از یه طرفم خیلی بهم اطمینان دارن کارم ندارن کلا از این لحاظ

😔😔😔 کاش میشد امشب آخرین شب زندگیم باشه

نگو اینطور .همه چی رو بسپر ب خدا ،حتما ی روزی جبران میکنه برات 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
😔😔😔 کاش میشد امشب آخرین شب زندگیم باشه

نگو این حرفو

من چی بگم نامزدیم بهم خورده، یکی یکی باید برای همه هم دلیلشو تشریح کنم تو به مراتب شرایطت از من بهتره کاش مشکل منم مشکلات تو بود 

این مشکلاتت بالاخره یه روز حل می شن به خدا خیلی افراد بدتر از تو هم هست ایقد ناشکری نکن

پسر سالاری تو خانواده های ایرانی موروثیه انگار ایش☹️ من به برادرم از اول رو ندادم ازم باز پرسی کنه ...

مامان بابای منم به برادرم نمیگفتن برو چک کن خواهرتو یا هرچی ولی خودش بیشعوره دوبار دعوای خیلی بد کردم که دیگه دست به گوشیم نزد نگو الکی حساسی یا هرچی واقعا یادم نمیره نصف شب چشممو باز میکردم میدیدم گوشیم دستشه پسره ی فضول خودشم هیچی نشد تو زندگیش انقدر سرش به کار بقیه اس

از کجا پیدا خب دوست پیدا کنم ... هرجا میخوام برم باید توضیح بدم جواب پس بدم یا مثلا یه جوری رفتار می ...

خانواده های ایرونی اینجورن خصوصا اونا که خیلی تعصبی و غیرتی و مرد سالارن.

روح ادم فرسوده میشه تو این خانواده ها

تلاش کن مستقل شی

💃💃💃💃