2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 63 پست
۳۱ روزه دوره هامه الان از ۳ خراد یکم خون شروع شد این روز میشه روزه اول؟

اره دیگه .

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روزی که دیگه به خونریزی افتادی شرو کن...یا ببین بقیه پریودیات چندروزه بوده اینم همون تعداد روز حس ...

عزیزم بالا من توضیح دادم به نظرتون باردارم ؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

شدیدا دردپریودی داشتم مثل روزای پریودی حتی رفتم نوار بهداشتی گرفتم ولی دیدم عقب افتاد شک کردم بیبی چ ...

عزیزم اولین بارداری ؟

تنها کاری که باید الان بکنی به نظر من قرص یدوفولیک یا اسید فولیک بگیر حتما روزی یدونه بخور تا یدونه دکتر خوب پیدا کنی به هیچ عنوان سونو داخل رحم ام انجام نده چون تا دوشنبه تعطیلی دکتر نیست 

و قرص یدوفولیک برای تشکیل عصب و مشکل های مادر زادی استفاده میشه و مهم ماه اول و دوم که باید حتما مصرف بشه ماه اول که رد کردی حد اقل ماه دوم بخور تا دیر نشده

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
سلام عزیزم سوال دارم من ۲۷ اردیبهشت لک قوه ای داشتم. از ۳ خرداد لک قهواه ای و یکم خون دیوم. هر روز ...

دکتر من میگه اولین لک ببینی یعنی روز اول دوره منم برای مصرف یه قرص نیاز داشتم اینجور گفت

ممنون. لک قهوه ای برای چیه چون تو اقدامم میاد ؟

اره تواقدام یکم بهم میریزه قاعدگی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عزیزم بالا من توضیح دادم به نظرتون باردارم ؟

احتمال داره باشی..اگ بی بی داری بزن الان نداری فرداصب بزن ایشالا هسی

من امروز موعدمه  سینه درد و دل درد و کمر درد پری رو دارم هنوز نشدم  شما ترشح دارید؟ دعا ...

نه یکم ترشح دارم ک قبلاهم داشتم مثل روزای دیگه فقط نفخ کردم نوک سینه هامم سفت و قرمز شده

نمیدونم همه میگن خون  معلوم نیس🤔

برای اقدام گفتی میخوای 

اگه برای اقدام میخوای همون روز لک بینی روز اول حساب کن ولی از روز ۱۰ تا ۲۰ دوره یک روز در میون اقدام کن 

عزیزم اولین بارداری ؟ تنها کاری که باید الان بکنی به نظر من قرص یدوفولیک یا اسید فولیک بگیر حتما رو ...

دکتر پیدا کردم فقط زنگ میزنم گوشیش خاموشه مطبم کسی جواب نمیده .اخه میترسم چون روی اون قرصا نوشته خانمای باردار بامشورت پزشک مصرف کنن