2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 63 پست
عزیزم اولین بارداری ؟ تنها کاری که باید الان بکنی به نظر من قرص یدوفولیک یا اسید فولیک بگیر حتما رو ...

سونوی داخل رحم چیه برای چیه مگه ازروشکم سونوگرافی نمیکنن

دکتر پیدا کردم فقط زنگ میزنم گوشیش خاموشه مطبم کسی جواب نمیده .اخه میترسم چون روی اون قرصا نوشته خان ...

عزیزم شما از هرکی میخوای بپرس یدوفولیک سه ماه قبل بارداری و سه ماه بعد بارداری دکترا تجویز میکنن از هر سایت یا هرکس میخوای بپرس از همه مامانا اینجا بپرس 

باز خودت میتونی من برای سلامت خودت و بچه میگم چون تا دوشنبه همه جا تعطیله 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما از هرکی میخوای بپرس یدوفولیک سه ماه قبل بارداری و سه ماه بعد بارداری دکترا تجویز میکنن از ...

همون من س ماه قبلشم مصرف نکردم واقعا ریدم کمبود اهنم دارم.

سونوی داخل رحم چیه برای چیه مگه ازروشکم سونوگرافی نمیکنن

یه سری سونو هست که دکترا می‌نویسن اول بارداری که دستگاه سونو می‌ره داخل بدن تا کامل جنین ببینن و خیلیا به مشکل می‌خورن

یه سری سونو هست که دکترا می‌نویسن اول بارداری که دستگاه سونو می‌ره داخل بدن تا کامل جنین ببینن و خیل ...

ینی چجوری ب مشکل میخورن .واس جنین ضررداره؟منظور شما از سونوی رحم همون سه بعدی؟

ینی چجوری ب مشکل میخورن .واس جنین ضررداره؟منظور شما از سونوی رحم همون سه بعدی؟

سفط میشه بچه من دورو برم خیلی دیدم و پیشنهاد میکنم برای سلامت و تشکیل قلب بیشتر صبر کنید و زودتر نرید برای سونو 

مثل آلت تناسلی آقایون می‌ره داخل رحم از واژن و خیلی ها موفق بوده ولی خیلی ها سقط کردن چون رحم از داخل دست کاری میشه 

ویتامین دی هم میتونم بخورم؟ هرروز یا هفته یدونه؟فک میکردم یدوفولیک همون اهنه؟

نه عزیزم 

ویتامین d بزار دکتر تجویز کنه چون دوز و تعداد قرص باید نسبت به آزمایش بهت بگه ولی یدوفولبک هیچ ضرری نداره بگو همسرت بخره از امشب بخور 

سفط میشه بچه من دورو برم خیلی دیدم و پیشنهاد میکنم برای سلامت و تشکیل قلب بیشتر صبر کنید و زودتر نری ...

مرسی عزیزم ببخشید انقد سوال میپرسم.تو چه ماهی مینویسه این سونورحم و؟اگه انجام ندیم ماه چندم میفهمیم بچه قلبش تشکیل شده؟

مرسی عزیزم ببخشید انقد سوال میپرسم.تو چه ماهی مینویسه این سونورحم و؟اگه انجام ندیم ماه چندم میفهمیم ...

تا زیر 7 هفته. 

برای تشکیل قلب بعد 8 هفته برو