2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 63 پست
شدیدا دردپریودی داشتم مثل روزای پریودی حتی رفتم نوار بهداشتی گرفتم ولی دیدم عقب افتاد شک کردم بیبی چ ...

ب فاصله دو روز تیر بتا بده ببر دکتر زنان برات سونو بنویسه 

ی صلوات برای حاجتم میفرستی لطفا .....🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من فقط تهوع دارم و اب تو دهنم جمع میشه مثل حالت سردی،دیگه هیچ علایمی تدارم

خیلیا اصلا علائم ندارن بعضی هام همه علائم دارن

چون یه هفته گذشته اگه بی بی چک داری الان بزن نیاز به ادرار صبح نیست 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

احتمالا بارداری آب تو دهن جمع شدن جزو اولین نشانه هاس

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خب همین الان بی بی بزن..چه دلی داری تو

سلام عزیزم سوال دارم

من ۲۷ اردیبهشت لک قوه ای داشتم.

از ۳ خرداد لک قهواه ای و یکم خون دیوم. هر روز خونم بیشتر میشد به همراه لک قهوه ای .الان روز اول پریودم چندوم میشه برای تخمک گذاری میخوام تو اقدامم

خدا از دهنت بشنوه،دعاکن باشم،خودم فکر میکنم از سردیه،صبح خیلی تهوع داشتم

ببین تست تو خونه انجام بده با نمک

یک لیوان ادرار از خودتو با یه قاشق نمک بزار روش اگه کف کردن نمکا بارداری اگه نه که هیچ

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

فقط بی بی یا آزمایش قطعی میگه

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
سلام عزیزم سوال دارم من ۲۷ اردیبهشت لک قوه ای داشتم. از ۳ خرداد لک قهواه ای و یکم خون دیوم. هر روز ...

از روزی که دیگه به خونریزی افتادی شرو کن...یا ببین بقیه پریودیات چندروزه بوده اینم همون تعداد روز حساب کن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
من هیچ علایمی نداشتم دیشب بیبی چک زدم باردارم توام بیبی چک بزن

من امروز موعدمه 

سینه درد و دل درد و کمر درد پری رو دارم هنوز نشدم 

شما ترشح دارید؟

دعا کن منم باردار باشم

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

از روزی که دیگه به خونریزی افتادی شرو کن...یا ببین بقیه پریودیات چندروزه بوده اینم همون تعداد روز حس ...

۳۱ روزه دوره هامه

الان از ۳ خراد یکم خون شروع شد این روز میشه روزه اول؟