2777
2789
عنوان

جای سوختگی هیچ جوره خوب نمیشه؟؟

1492 بازدید | 21 پست

کسی توتاپیک قبل جواب ندادعکسشم گذاشتم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

مال من یجا بود بد سوخته بود سیاه شده بود الان بعد ۴ سال تقریبا رفته معلوم نیست دیگه.

رو بازومم دو سال پیش سوخت الان نیس دیگه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا البته بستگی داره چقدر باشه و کجا باشه .من جای سوختگی مرتب عسل و روغن زیتون زدم گلابم اسپری میکنم خیلی نتیجه گرفتم

هربار ناراحتم کنی کمتر منو داری...مثل خیلیا که الان دیگه منو ندارن ولی خودشون نمیدونن🙃
مال من یجا بود بد سوخته بود سیاه شده بود الان بعد ۴ سال تقریبا رفته معلوم نیست دیگه. رو بازومم دو س ...

برامن هم یه سال شده بعدیه سال دیگه خوب میشه؟

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
چرا البته بستگی داره چقدر باشه و کجا باشه .من جای سوختگی مرتب عسل و روغن زیتون زدم گلابم اسپری میکنم ...

تاپیک قبلمونگاه بنداز

من ایکار سوختگی رو دسته خیلی لیزر کردم توش کورتون زدن ، تو بیمارستان رازی ، ولی یکمش مونده

خیلی توچشمه برامن☹

برامن هم یه سال شده بعدیه سال دیگه خوب میشه؟

اره میرن کم کم.خواهر من اگر قرار بود جا سوختگیاش موندگار باشن الان یه عدد جزغاله بود.

بس که همه جاس میسوزونه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره میرن کم کم.خواهر من اگر قرار بود جا سوختگیاش موندگار باشن الان یه عدد جزغاله بود. بس که همه جاس ...

نه خب تاپیک قبلموببین یکیش چسبیدبه فریکیشم بابخارکتربودخیلی تاجورسوخته بود

نه خب تاپیک قبلموببین یکیش چسبیدبه فریکیشم بابخارکتربودخیلی تاجورسوخته بود

دیدم منم یکیش چسبید به المنت توستر.همون لحظه تاول زد همون موقع هم ترکید .خیلی بد سوختم.

بازومم چسبید به بخاری تا اخر زیااااد.

یعنی صدا داد وقتی سوخت😅

ولی نموندن.

وقتی میسوزی همون لحظه جا سوختگی رو نم کن ،ارد بزن روش.

من یه شیشه ارد برا همین تو یخچال دارم😅

برو پیش دکتر سوختگی فلوشیپ یه سری پماد هس بت میدن خوب میشه گرونم نیستن 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج