2777
2789

بریز تو شیشه بعد بزار تو یا قابلمه اب بزار بجوشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
مارک هانی بخر

بدون مواد نگهدارنده هست

خونه فقط میتونی منجمد کنی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درست میکنم تو مسافرت خیلی خوبه  حتی مایه ماکارانی و مواد عدس پلو و لوبیا پلو درست میکنم کنس ...

روششم توضیح بده چقدر ماندگاره؟

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
من درست میکنم تو مسافرت خیلی خوبه  حتی مایه ماکارانی و مواد عدس پلو و لوبیا پلو درست میکنم کنس ...

چطوری درست میکنید ؟؟

به روش معمولی می‌پزید بعد می‌دارید شیشه بجوشه ؟؟تا چند روز میتونه بیرون باشه خراب نشه 

داخل شیشه درب فلزی بریز محکم ببند قابلمه بزرگ اب بریز شیشه ها رو بچین داخل قابلمه بزار بیست دیقه بجو ...

دستتون درد نکنه 🤩🤩درست میکنم نتیجه رو بهتون میگم 🤩🤩

داخل شیشه درب فلزی بریز محکم ببند قابلمه بزرگ اب بریز شیشه ها رو بچین داخل قابلمه بزار بیست دیقه بجو ...

یعنی مواد خورشت خام بریزه داخل شیشه یا خورشت اناده شده رو بریز داخل شیشه و بعد داخل قابلمه؟

یکم بیشتر توضیح میدی؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

ما سالهای پیش لوبیا سبز رو با این روش نگه میداشتیم و خوب هم بود. ولی گاهی بعضی شیشه ها تو قابلمه میترکید. میدونی چرا؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم