خواهشا بیخودی قضاوت نکنید من با جاریم قطع رابطه کردیم یعنی کلا هم با جاریم هم با برادرشوهرم قطع رابطه کردم چون دعوامون شد و جاریم خیلی حسوده چشم دیدن منو نداره همش سعی میکنه بهم ضربه بزنه بعد الان هر روز ۳ بار ب شوهرم زنگ میزنه جاریم میده دست بچش ک با شوهرم بحرفه بچش هم ب شوهرم میگه بیا اینجا خونه ما خودت بیا، ببین دیگه چطوری یادش میده ک بچه میگه خودت بیا اخه منم میگم تو غلط میکنی ب شوهر من زنگ میزنی وقتی ما قطع رابطه ایم تو بیخود میکنی شوهرم رو میکشی خونت میخواد حرص منو در بیاره من کاریش ندارم ها اون میخاره بیشرف بعد من ب برادرشوهرم زنگ زدم قبلا کار داشتم بعد برادر شوهرم بهم گفت ک ب من زنگ نزن زنم دوس نداره 🤐😮 بیشعور منم دوس ندارم ب شوهر منم زنگ نزن شوهرم نمیزاره زنگ بزنم حالشو بگیرم
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
به برادرشوهرت میگفتی تو چطور دوست نداری بهت زنگ بزنم اما زنت روزی 3 بار به شوهرم زنگ میزنه بهش بگو شرشو از زندگیم کم کنه
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد