2777
2789

اگر تاپیک های قبل و بخونید متوجه میشید الان چند روزی هست که ما هرروز بعد از نماز دو رکعت نماز هدیه می کنیم به یکی از ائمه امروز نوبت امام حسین(ع)بعد از نماز ظهر و عصر(اول وقت خونده بشه خیلی بهتره) دورکعت نماز مثل نماز صبح می‌خونیم به نیت هدیه به امام حسین(ع)💛

برام دعا کنید مشکلم حل بشه و کنکور قبول شم اونی که می‌خوام بشه برام خیلی مهمه قبولی 🧡

مشکلاتتونو بگید براتون دعا کنم اگر قابل باشم🥰

دوست خوبم برام دعا کن خیلی محتاجم به دعا دعا کن انشالله اونی که میخوام بشه منم برات دعا میکنم گل دختر💜🌺

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست خوبم برام دعا کن خیلی محتاجم به دعا دعا کن انشالله اونی که میخوام بشه منم برات دعا میکنم گل دخت ...

مرسی مهربونم انشالله خدا نگاهشو مهمون دلتون کنه💕

مرسی مهربونم انشالله خدا نگاهشو مهمون دلتون کنه💕

مرسی نفسم همچنین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

دلم میخاد ازدواج کنم با کسی که دوستش دارم. خانواده ش یعنی مادر و خاهرش منو نمیخان با اینکه از اونا خیلی سرترم هیچ عیبی نمیتونن روم بزارن ولی همع چی رو بهم زدن داشتیم ازدواج میکردیم همه چی خراب شد هر روز دعا میکنم برگرده دیگه سنم میره بالا با اینکه تو فامیل سرترینم ازدواج نکردم دلم نمیخاد با کس دیگه ازدواج کنم فقط اونو میخام .تو رو خدا دعا کنید بیاد

اسممم لیلاس برای خوشبختیممم دعا کن ـ  منم بعد نمازم دعات میکنم ب نیتت سوره قدر و کوثر میخونم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖