2777
2789
عنوان

درمان اندومتریوز رو پیدا کردم

6479 بازدید | 9 پست

به نام خدا

سلام

اول یه توضیح درباره خودم بدم که بدونید درد کشیده ام  

از اول پریودی درد های شدید لگنی داشتم چند سال بعد این دردها خیلی شدید شد وهر چی میگذشت بدتر میشد .طوری که از چند روز قبل پریودی شروع و تا انتهای پریودی ادامه داشت . دردهای شدیدی که راه رفتن رو برام غیر ممکن میکرد.همراه با حالت تهوع های شدید که کلافه و از زندگی سیرم میکرد

پروسه درمانم پیش پزشک های متخصص خیلی طولانی وازار دهنده بود.چندیدن متخصص عوض کردم

از انواع داروهای جلوگیری شروع شد که هیچ...واقعا هیچ تاثیری نداشت   بعد پیشنهاد عمل دادن که قسمت نشد . دکاپپتیل دادن که اون 6  ماه که استفاده میکردن خوب بود اما بعد متوجه شدم باعث پوکی استخوان و کجی  استخونهام شده.   وچون 6 ماه بیشتر نمیتونستم استفاده کنم یاسمین دادن که نه تنها دردهام رو کم نکرد بلکه دچار مشکل حاد معده شدم . بعد اندوسکوپی متخصص داخلی گفتن هیچ نوع مسکنی نخورم چون ورم معده پیدا کردم.   دارو عوض شد و یاز بهم دادم . . این اولین دارویی بود که واقعا درد های منو از بین برد اما بعد 6 سال استفاده یه مشکل دیگه باهاش پیدا کردم.خستگی مزمن.....طوری که انجام کارهای روزمرده برام شبیه مرگ بود فکر میکردم هیچ انرژی ندارم و اینکه دچار سردرد و سر گیجه های عجیب غریبی شده بودم.   حدود یک سال قبل دارو به خاطر تحریم دیگه پیدا نشد.....و من یه داروی گیاهی پیدا کردم....البته قبلا هم داروهای گیاهی متعددی رو استفاده کرده بودم حتی پیش متخصص طب سنتی هم رفتم اما داروهاشون بی اثر بود

و اما این داروی گیاهی که پیدا کردم و واقعا بهم خیلی کمک کرد

5 انگشتی هست......این گیاه شکل دارویی هم داره به نام ویتاگنوس و برای تنظیم هورمون های زنانه استفاده میشه اما من خود گیاه رو از عطاری میگیردم. چند روز قبل پریودی تا یکی دو روز اول میخورم و واقعا دردهامو کمتر کرده. البته درد دارم اما قابل تحمله و من درد رو بدون مسکن میگذرونم.  قبل هر وعده غذایی یک سر قاشق با اب میخورم. دم نمیکنم چون دمنوشش خیلی بد مزه است. قابل خوردن نیست.

فقط کسی که اندومتریوز داره میتونه بفهمه این درد یعنی چی. میخواستم تجربه ام رو به اشتراک بذارم اگر شمام مشکل منو دارید این گیاه رو امتحان کنید. انشا الله که برام شمام مفیید باشه.  

اون وقت اگر استفاده کردید بیاید نتیجه اش رو اینجا بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند ماهه درد زیر شکم دارم اول گفتن عفونت با مترونیدازول بهتر بودم بعد گفتن زخم فریز کردم اثری نداشت بعد دینوژست داد ولی باز هم درد دارم آزمایش ca125هم عددش ۴ بود نمیدونم چرا دکتر تشخیص اندو داد برام حالا میخام برم یک دکتر دیگه

اونوقت باعث نشه اندو بزرگ بشه

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

سلام خانمی. 

شما چطور ۵ انگشتی رو مصرف میکردید؟‌

اندومتریوز شما کجاها رو درگیر کرده بود؟‌

شما به همراه ۵ انگشتی، قرص ضدبارداری هم میخوردید؟ 

آخه دکترا میگن اگه خونی بیاد، چسبندگی ها بیشتر میشه. 

اتفاقا خواهر منم همین مشکلو داره و ویتاگونیس مصرف میکنه و میگه خیلی شرلیطش بهتر شده و میگن رشد اندوم ...

این همون گیاه پنج انگشتی عس؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
منم چند ماهه درد زیر شکم دارم اول گفتن عفونت با مترونیدازول بهتر بودم بعد گفتن زخم فریز کردم اثری ند ...

سلام.میخواستم بدونم با توجه به ca125 که ۴ بود با پیگیری که انجام دادید اندومتریوز داشتید؟