2777
2789
عنوان

بالاخره شوهرم فاش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😱😱😱😱😱 خوب میرفتی داخل حساب شوهرتو میرسیدی ابرو براشون نمیزاشتی چقدر ریلکسی به مولا من دارم این ...

بارهاکتکش زدیم درست نشدباراولش نیستش.دیروزم کتکش زدیم .ولی نمیفهمه

دمش گررررم

بخدا عمم هم از خوشگلی چیزی کم نداشت هم از هر لحاظ

به مادرشوهرش گفته بود یادته غذا میذاشتم جلوت فیس و افاده میومدی که این بومیده اینو دوس ندارم و این اینجوریه اون اونجوریه؟درحالی که خودم قبول کرده بودم که نگهت دارم حالا بیا ببین پسرت چطوری جواب زحمات منو داده؟بیا گمشو بیرون عروس جدیدت از من بهتر نگهت میداره،،،،

حالا جالبه عمم و شوهرش دختر خاله پسرخاله هستن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
چقدر ناراحت شدم 😢خیانت زیاد شده متاسفانه

بخدا عمم هم از خوشگلی چیزی کم نداشت هم از هر لحاظ

به مادرشوهرش گفته بود یادته غذا میذاشتم جلوت فیس و افاده میومدی که این بومیده اینو دوس ندارم و این اینجوریه اون اونجوریه؟درحالی که خودم قبول کرده بودم که نگهت دارم حالا بیا ببین پسرت چطوری جواب زحمات منو داده؟بیا گمشو بیرون عروس جدیدت از من بهتر نگهت میداره،،،،

حالا جالبه عمم و شوهرش دختر خاله پسرخاله هستن

۲۲سال زندگی کم نیست،عمرش هدر رفت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
سلام  متوجهم چقدر ممکنه غمگین و ناراحت باشین  بهتون حق میدم  ولی به نظرم بازم تحقی ...

تحقیقات کردم .تواین دوسال کم وبیش میدیدم گوشیشوازم پنهون میکنه بهم محل نمیده بهم سرنمیزنه تااینک خدادیروزرسواش کرد