2777
2789
عنوان

بالاخره شوهرم فاش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 53 پست
اح اح پس الانم بشین بزار بپره تو که چند سال پیش دیدی دم نزدی الانم ادامه بده 

گفت اون موقع سریه مسئله ایی کاری بود.ولی بعدش گفتم کات کردم.ولی نگوکات نکرده بود.تازه امروزتعقیب کردیمش دیدیم توقهوه خونس.داره قلیون میکشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور میرم تاپیک بغل این معلومه خودش شل اومده الانم نظر ما کاری رو درست نمیکنه بشینه تماشا کنه ...

کلا همه جا همینی....

حق بااون اسی بود😏🤲

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
گفت اون موقع سریه مسئله ایی کاری بود.ولی بعدش گفتم کات کردم.ولی نگوکات نکرده بود.تازه امروزتعقیب کرد ...

جون ما بیخیال چی زدی واقعن تا قهوه خونه بری و ببینی قلیون میکشن بعد صدات در نره بیای خونه فرداش برا ما تایپ کنی وخه جون ما نکن ای کاراته

خدایی دیگه تعجب نمیکنم

شوهر عمم سرشو از سجده برنمیداشت و همیشه تسبیح دستش بود تا اینکه فهمیدیم با کارگر کارگاهش ریخته رو هم،،،عمم از وقتی که ازدواج کرد یعنی ۲۲سال مادرشوهرشم ‌نگهداشت درحالی که دخترای خودش محلش نمیدادن،،،عمم هم مادرشو انداخت بیرون هم شوهرشو،طلاقشم گرفت و الان کار میکنه و با دوتا دختراش زندگی میکنه

هممون شوکه بودیم اصلأ انتظار نداشتیم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
گفت اون موقع سریه مسئله ایی کاری بود.ولی بعدش گفتم کات کردم.ولی نگوکات نکرده بود.تازه امروزتعقیب کرد ...

😱😱😱😱😱

خوب میرفتی داخل حساب شوهرتو میرسیدی ابرو براشون نمیزاشتی چقدر ریلکسی به مولا من دارم اینجا حرص میزنم و امپر پروندم اونوقت شما😑😑😑

ما همانیم که به دریا حکم طوفان میدهیم🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️
خدایی دیگه تعجب نمیکنم شوهر عمم سرشو از سجده برنمیداشت و همیشه تسبیح دستش بود تا اینکه فهمیدیم با ک ...

دمش گررررم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
جون ما بیخیال چی زدی واقعن تا قهوه خونه بری و ببینی قلیون میکشن بعد صدات در نره بیای خونه فرداش برا ...

رفتم خونه دختره پدرش گفت شوهرت توقهوه خونس آدرس روداد.چون بعداینک من اونارودیدم اوناک منوندیدن رفتم توخونه.پدردختربخاطرآبروش گفت بیاتوخون