2777
2789
عنوان

خواب عشق قدیمی

1048 بازدید | 28 پست

سلام

من ۲۸ سالمه وتو ۱۳ سالگی عاشق پسر یکی از آشناهامون شدم واین عشق دوطرفه بود به حدی که تلپاتی داشتیم باهم اما رابطمون در حد پیام بود یمدت بعد من خیلی اشفته بودم وافت درسی کردم قرارشد تو قلبامون نگهش داریم تا بزرگتر بشیم ولی شدیدا عاشق هم بودیم

بعد شش سال اومدخواستگاری ومنو از درسو شغل بیرون و همه چی محروم کرد گفت جز شرایط ازدواجمه و منم لج کردم جواب رد دادم انقد زنگ زد گریه کرد چقد من احمق بودم شش سال شب وروزم اون بود حالا تحت تاثیر اطرافیان که پول نداره و... قیدشو زدم و اونم ازرولج سریع با دختر همایشون ازدواج کرد ، خیلی تهمتا بعدش بمن زدن و خیلی جاها خواست تلافی کنه و زندگی مشترک خوبی نداشت. چون مادرش  دوست صمیمی مامانمه همه حرفاشون باهمه،ادامه پست بعد

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

بعذ یکسال منم ازدواج کردم و الان ده سال میگذره

همسرم مرد خوبیه یه دخترم دارم 

دیشب خواب دیدم ،یه خواب ک خیلی محسوس وواقعی بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیشب خواب دیدم قیافه مردونه تری پیدا کرده و موهاش جو گندمی شده، تو خونه پدرش دیدمش و هنوز مجردبود تو خواب همون تپش قلب همون حس اون سالا اومدسراغم ، من تو خواب با شوهم مشکل داشتم ، بهش قول دادم از شوهرم طلاق میگیرم و با اون ازدواج میگنم

خیلی ذوق کرد وهردوگریه کردیم ، مادرش میگفت فقط فگرو ذکرش تویی، توروخدا پسرمو نجات بده 

حالا من امروز پراز حس گذشته ام پر از بغضم 

خواب بر اساس افکار روزمره و ضمیر ناخودآگاه شکل میگیره 

شاید اینم تلپاتیه

هنگام سپیده دم خروس سحری   دانی که چرا همی کند نوحه گری.   یعنی که نمودند در آیینه صبح.    کز عمر شبی گذشتو تو بی خبری
خواب بر اساس افکار روزمره و ضمیر ناخودآگاه شکل میگیره  شاید اینم تلپاتیه

من هنوزم معتقدم بهش ک فگر میکنم بهم فکر میکنه ،اما الان یکماهه که من بهش فکر نکردم اصلا

من هنوزم معتقدم بهش ک فگر میکنم بهم فکر میکنه ،اما الان یکماهه که من بهش فکر نکردم اصلا

چقدر تلخ سخته درد عشق قدیمی

هنگام سپیده دم خروس سحری   دانی که چرا همی کند نوحه گری.   یعنی که نمودند در آیینه صبح.    کز عمر شبی گذشتو تو بی خبری