2777
2789
عنوان

تست pcr

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 54 پست
خواهش میکنم. به نظر من اگه خدای نکرده تستتون مثبت بود فردا یه دکتر برید حتما. ۵ روز اول داروی ضد ویر ...

بله قطعا و ۱۰۰ درصد میریم دکتر. ولی تا صبح شه جواب بیاد من میمیرم. این بود که طاقت نیاوردم و پرسیدم. 

الانم تا جواب بیاد دکتر بهمون مولتی ویتامین استامینافن ناپروکسن و شبرت برم هگزین داده.

ی سوال دیگ هم بپرسم. اینکه میگن در دوران بیماری کرونا برنج و مواد با طبع سزد نباید خورد صحت داره؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تموم علائم کرونا رو داره. منفی نمیشه😔. ولی دعا کنین زود خوب شه😔

امیدوارم منفی بشه ولی اگر مثبت شد پیگیری کنید ببرینش دکتر یا بیمارستان انشاالله زودتر خوب بشه

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
مامانه منم همه علائم کروناروداشت ماشک نداشتیم کروناست اما خداروشکرنبودانشاالله ک نیست اگرم باشه خوب ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که خوب شدن. مرررسی از انرژی نثبتت. اییییشششااالاااا مامان منم خوب شه

بله قطعا و ۱۰۰ درصد میریم دکتر. ولی تا صبح شه جواب بیاد من میمیرم. این بود که طاقت نیاوردم و پرسیدم. ...

نه هرچی خواستید بخورید فقط مایعات خیلی بخورید. اینایی که دکتر بهتون داده زیاد به درد نمیخوره. یه ضد ویروس مثل فاور بهتر به دردتون میخوره. برو سایت هولارک اونجا تخصصی ویزیت آنلاین کرونا میکنن خیلی تعریف کارشونو شنیدم

چرا واکسن نزده بودید براش؟؟

آلزایمر خفیف داره. هر نوع داروی جدیدی که قبلا استفاده نکرده وقتی وارد بدنش میشه باعث تشدید الزایمرش میشه. دکترش گفت ما انتخاب کنیم یا الزایمر یا کرونا. ما هم داشتیم دور سر خودمون میچرخیدیم که ببریمش نبریمش که اینجوری شد

خدا رو صد هزار مرتبه شکر که خوب شدن. مرررسی از انرژی نثبتت. اییییشششااالاااا مامان منم خوب شه

مثبت فکرکن عزیزمم انشاااالللللللله ک اصلانداره اگرم باشه سریع خوب میشه حدیث کسانذر کن ۱۰تابخون ب من حتماخبربده انشااللهههه منفیههه

نه هرچی خواستید بخورید فقط مایعات خیلی بخورید. اینایی که دکتر بهتون داده زیاد به درد نمیخوره. یه ضد ...

اخه چون تست نداده بودیم گفت فعلا امروز رو اینا رو مصرف کنیم تا فردا که جواب تست بیاد

مثبت فکرکن عزیزمم انشاااالللللللله ک اصلانداره اگرم باشه سریع خوب میشه حدیث کسانذر کن ۱۰تابخون ب من ...

مرررررررسییییی ی دنیا. حالم اصن بهتر شد. اره حتما نذر میکنم. بازم ممنون. ایشالا تو زندگیت هم انرژی مثبتی که به من دادی به زندگی خودت سرازیر شه

مرررررررسییییی ی دنیا. حالم اصن بهتر شد. اره حتما نذر میکنم. بازم ممنون. ایشالا تو زندگیت هم انرژی م ...

فداتشم عزیزم خداروشکرک حالت خوب شد انشاالللله فرداجوابش منفیه وبهترین روز زندگیته 

ایشالا مادر و پدر شما و مادر من و همه مریضا شفا پیدا کنن. میشه بگید شما و مادرتون چه علائمی داشتین

قربونت عزیزم انشاالله

اولش ک بدن درد شدید گلو درد تب فرداش چشمامون انگار داشت درمیومد سردرد تهوع اسهال همه چیشو میتونستیم تحمل کنیم امان از بدن درد من پنجشنبه هفته قبل حالم شدید بد بود بچهامو دادم مادرشوهرم خودم پاشدم رفتم دکتر تنها نمیدونستم فکر میکردم یه سرم میزنن خوب میشم با بدبختی خودمو رسوندم بیمارستان وای ینی مرگو ب چشمم میدیدم گوشیمم هی زنگ میخورد نمیتونستم جواب بدم سرم شدید گیج میرف نمیتونستم نفس بکشم دست و پاهام شده بود یخ یخ عین جنازه گز گز میکرد کبود شده بود با بدبختی جواب گوشیمو دادم بابام گف وایسا اومدم همه دیدن حالم بده نوبتشونو دادن ب من رفتم دکتر احمق ن فشار گرف ن چیزی گف برو داروتو بگیر دارومم چی بود یه امپول یه شربت رفتم امپول بزنم پرستاره دیدم نگا میکنه میگ حالت خوبه منم گریه میکردم نشستم رو تخت میگم دارم خفه میشم اینجا میچرخه همه دور من جمع شده بودن ینی بخدا اگ اون امپولو میزدم شاید میمردم یهو بابام اومد بغلم کرد گف چیشده سرم ندادن گفتم ن بابام منو رسوند درمانگاه شخصی اونجام همه داشتن منو نگا میکردن شال از سرم افتاده بود کبود بودم ینی بخدا اشهد خخودمو داشتم میگفتم دیگ میدونستم عمرم تموم شده بابام گریه میکرد مامانمم پشت گوشی گریه میکرد عررر میزدم دکتر بیارید دکتر اومد اکسیژن خونمو چک کرد نوار قلب فشارم گرف یه امپول ب پام زد سرم زد اکسیژن رو واسم گذاشت انگار دوباره متولد شدم بعدش رفته رفته حالم اومد سرجاش خیییلی حالم بد بود صدای دخترمم از پشت گوشی شنیدم گریه کردم گفت مامان کجایی گفتم مامانت دیگ داره میمیره😁 بابامم گریش گرفته بود ینی بابام ب موقع رسید نیومده بود معلوم نیس چ بلایی سرم میومد واسم ابمیوه گرف خوردم یخورده حالم جا اومد انقد گلو درد داشتم اب هم نمیتونستم بخورم شوهرمم سرکارش گوشی نمیزارن بدبخ از هیچی خبر نداشت زنگ زدم محل کارش دربست گرفت اومد انگار بابام فرشته نجاتم بود بهت بگم خودمو تو قبر داشتم میدیدم  انشالله ک چیزیتون نمیشه تستون منفیه و تنتونم سلامت باشه خدایی نکرده مثبت هم شد اصلا نترسید