2777
2789
عنوان

تست pcr

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 54 پست
دوهفتس نسبت ب اولاش خداروشکر خوبم منم دقیقا مثل شما فکر مامانمم بد سرفه میکنه ریه هاش درگیر شده دکتر ...

اشتباه کردید باید بستریش میکردین حالا که یکم اوضاع بیمارستانها خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه کردید باید بستریش میکردین حالا که یکم اوضاع بیمارستانها خوبه

برو تاپیکمو ببین امروز گفتم بابت دارو امام کاظم یه کاربری اومد گف اشتباس بیمارستان مادرش حالش خوب بوده ابمیوه اینا بردن براش میگ حالش خیلی خوب بود بعد زنگ ززدن گفتن فوت شده برادرشوهر نوه داییم پرستاره میگ دارو رو مریض تست میکنن آمبولی ریه میشن فوت میکنن تو خونه با اکسیژن باشه بهتره

برو تاپیکمو ببین امروز گفتم بابت دارو امام کاظم یه کاربری اومد گف اشتباس بیمارستان مادرش حالش خوب بو ...

اشتباه میکنید

چند درصد ریه مادرتون درگیره؟

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
دوهفتس نسبت ب اولاش خداروشکر خوبم منم دقیقا مثل شما فکر مامانمم بد سرفه میکنه ریه هاش درگیر شده دکتر ...

ایشالا مادر و پدر شما و مادر من و همه مریضا شفا پیدا کنن. میشه بگید شما و مادرتون چه علائمی داشتین

برو تاپیکمو ببین امروز گفتم بابت دارو امام کاظم یه کاربری اومد گف اشتباس بیمارستان مادرش حالش خوب بو ...

منم دارو امام کاظمو درمان نمیدونم. خیلی هارو هم دیدم رفتن بیمارستان خوب شدن. تست چی میکنن. یه پروتکل کشوری هست اونو اجرا میکنن. کرونا خودش خطر لخته شدن خون داره

عزیزم منم همچین شبیوتجربه کردم مامانم تست داده بودونگران بودم برای جوابش ک تاصبح نخوابیدم حدیث کسامی ...

تموم علائم کرونا رو داره. منفی نمیشه😔. ولی دعا کنین زود خوب شه😔

مررررسی از توضیحاتتون. ی دنیا ممنون

خواهش میکنم. به نظر من اگه خدای نکرده تستتون مثبت بود فردا یه دکتر برید حتما. ۵ روز اول داروی ضد ویروس بخورید وارد فاز التهابی نمیشید به احتمال زیاد. دست دست نکنید. ۵ روز اول خیلی دکتر کمک کنندست

نمیدونم فقط گفتن باید بستری شه چون دوهفتس ندیدم مامانمو فقط زنگ خودمم قرنطینه ام دوتاهم بچه دارم نمی ...

تاپیکامو ببین مادر خودم بستری بود با اینکه به شدت میترسیدیم ببریمش 

تنها پشیمونیمون اینه چرا زودتر نبردیمش, تو بیمارستان رمدسیویر به بیمارا تزریق میکنن و جلوی رشد بیماری تو ریه گرفته میشه, این بیماری خطر لخته شدن خون و آسیب به کبد رو داره, خودتونم اونجا میتونید پیگیر درمانش بشید

دستگاه اکسیژن گرفتین کافی نیست مدام باید با اکسیمتر سطح اکسیژنشو اندازه بگیرید

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
تموم علائم کرونا رو داره. منفی نمیشه😔. ولی دعا کنین زود خوب شه😔

مامانه منم همه علائم کروناروداشت ماشک نداشتیم کروناست اما خداروشکرنبودانشاالله ک نیست اگرم باشه خوب میشه والاهمسایه ماهمه فامیلن گرفتن همشونم خوب شدن حتی مادربزرگ ۸۰سالشون ک مشکل ریه داشت همه روک نمیکشه خیلیاخوب میشن من خیلیارودیدم کروناداشتن دوهفته استراحت کردن وخوب شدن تازه جدیدن دایی دامادمون۷۹سالشه کروناگرفته بود ریه هاشم درگیرشده بودخداروشکرخوب شد