2777
2789
عنوان

تست pcr

299 بازدید | 54 پست

سلام 

دوستان من و مامان و مادر بزرگم متوجه شدیم که از داییم کرونا گرفتیم. امروز تست پی سی ار دادیم. مال مادر بزرگم جوابش اومده. مال ما فردا میاد. توی تست پی سی آر مادر بزرگم ی پارامتری هست به اسم CT. که برای مادر بزرگ من ۱۸ هست. این ینی اوضاعمون داغونه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس به این معنی که کرونای خییییلییی تو بدنش پیشرفت کرده نیست؟؟

نه اصلا ربطی به اون نداره این یعنی دستگاه تشخیص بعد از ۱۸ دور کرونارو تو نمونه مادربزرگ شما تشخیص داده. اصلا ربطی نداره. اگه کسی جواب تستش مثبت باشه و مثلا این عددش باشه ۳۰ دیگه ناقل نیست فقط تستش مثبته یعنی که حالش خوب شده

شما چه زمانی مبتلا شدین؟ الان شکر خدا خوب شدین؟. من مامان ۵۹ ساله دارم. تموم زندگیمه😔. استرس مامانم ...

دوهفتس نسبت ب اولاش خداروشکر خوبم منم دقیقا مثل شما فکر مامانمم بد سرفه میکنه ریه هاش درگیر شده دکتر گف باید بستری شی ولی نزاشتیم بره اکسیژن تهیه کردیم بابامم همینطور ولی مامانم خیلی بدتره انقد داغونشم😔😔

عزیزم منم همچین شبیوتجربه کردم مامانم تست داده بودونگران بودم برای جوابش ک تاصبح نخوابیدم حدیث کسامیخوندم خداروشکررررجوابش اومدمنفی بودانشاالله برای مادرشماهم منفیه