2821
2789
عنوان

شب عروسی

1843 بازدید | 50 پست

ما توی عید رابطه داشتیم و از شب عروسی میترسم برای خرف مادر نامزدم و خواهراش با مادرمم راحت نیستم که چیزی بهش بگم و در ضمن نمیخام اوناهم توی زمدگیم دخالتی داشته باشن من برای شناخت خودم رفتم گواهی بکارت گرفتم امروز مامانم میگفت قبل عروسی یادت باشه بدیش به من 

من مطمعنم میخاد بده به خانواده همسرم ولی من اینو یه نوع بی احترامی میدونم 

بنظرتون چیکار کنم که اونشب از دست همشون راحت باشیم و کسی حرفی راجب زنذگی زناشوییم یا کلا این موضوع نزنه

وظيفه شوهرته 

ساكت كن خانوادشو در مورد اين مسائل

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما رسم دستمال داریم منم مخالفت نکردم اما از اون ور ک برگشتم گفتم تو هتل جا گذاشتیم  و نیاوردم چون بی احترامی میدونستم کسیم چیزی نگفت فقط مامانم بعدا به خودم گفت میدونم عمدا نیاوردی آخرش کار خودتو کردی😅😂

Kapoo

شام عروسی رو ک دادین سریع جم کنین برین سفر ماه عسلی جایی یکی دوماهم بمونین بعدبرگردین شهرخودتون یاخونتون اینجوری کلا فراموش میکنن

اینقددرگیر جنگ ومذاکرات شدیم ک کسی یادش نبود بگه اگه میخواین تاریخ عقدتون1405/5/5باشه باید از الان شرو کنین🤧🤪

چرا بی احترامی میدونی؟ زشته که پاک دامنی؟ یا من بد متوجه شدم؟😐😑

به کسی ربطی نداره این مسائل

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
چرا بی احترامی میدونی؟ زشته که پاک دامنی؟ یا من بد متوجه شدم؟😐😑

پسر اونا میتونه ثابت کنه قبل من با کسی مبوده؟؟؟؟بعدشم چه لزومی داره من بخام سالم بونمو به خانوادهشوهرم ثابت کنم مهم شوهرمه