2821
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 50 پست
خدایی دارم سکته میکنم  من مطمعنم خانواده اوناهم کوتاه بیان هرچند که نمیان مامان من تا نتونه ثا ...

تنها از شوهرت بر میاد که جلو همه وایسه و با احترام به همه بگه به خودمون مربوطه 

شام عروسی رو ک دادین سریع جم کنین برین سفر ماه عسلی جایی یکی دوماهم بمونین بعدبرگردین شهرخودتون یاخو ...

ماشین نداریم که حتی فقط اونشبو بیرون بریم😭بعدشم شوهرم مرداد ماه سی تومن چک داره نمیتونه کارشو تعطیل کنه🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تنها از شوهرت بر میاد که جلو همه وایسه و با احترام به همه بگه به خودمون مربوطه 

اگه مادرم اصرار کنه به من چی😭اگه اون برگرو بخاد چی؟اگه یکلمه به خانواده نامزدم بگه که من رفتم گواهی گرفتم هیچوقت نمیتونم ببخشمش

ببخشید شب عروسی مگه بالا سرتون میان، تا عروسی آروم  آروم بدون اینکه از خانواده ی همسرتون بد بگید همسرتون رو بارسم مسخره شون آشنا کنید تا بدون دردسر اجازه‌ی دخالت نده یا یه جوری باهم حلش کنید،اگرم دردسر داره که من تو جایی خوندم داماد یه دستمال ساختگی به خانواده نشون داده بود، خودتو برای مقابله با آدم‌های کوته فکر تو دردسر ننداز یک عمر اذیتت میکنندفکر می‌کنند مشکل داشتی و پسر شونم تحریک می کنند 

ببخشید شب عروسی مگه بالا سرتون میان، تا عروسی آروم  آروم بدون اینکه از خانواده ی همسرتون بد بگی ...

من خیچ جوره تو کتم نمیره که بخام خودمو بهشون ثابت کنم😑🥺

هع بله مگر اینکه طرفت واقعا ادم باشه

همون گواهی بکارتم زور داره واسه آدم حالا خون هم میخوان😐 دیگه شوهرت که در جریانه. بهش بگو قبول نکنه و فوقش ففط همون گواهیو بدین 

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
اگه مادرم اصرار کنه به من چی😭اگه اون برگرو بخاد چی؟اگه یکلمه به خانواده نامزدم بگه که من رفتم گواهی ...

لطفا انقدر بزرگش نکن حالا مادرتم یه جورایی حق داره دوره و زمونه بد شده و به راحتی تهمت میزنن مادرتم از این میترسه . تا جایی که میتونید متقاعدش کنید اگر نشد بذار کار خودشو بکنه اینم بدون این چیزا باعث دخالت اونا نمیشه اگر تو زندگیت دانا باشی کسی به خودش اجازه دخالت نمیده 

همون گواهی بکارتم زور داره واسه آدم حالا خون هم میخوان😐 دیگه شوهرت که در جریانه. بهش بگو قبول نکنه ...

میدونید من اصلا مشکلم شوهرم نیستو میتونم خیلی راحت راضیش کنم به همه بگه دخالتش به کسی نیومده ولی خب از یه طرف از مادر خودم نگرانم که نگه بهشون من رفتم گواهی بکارت گرفتم یا ازم پارچه بخاد که به اونا ثابت کنه 

جوری که من مادر و خواهرای نامزدمو شناختم ادمای حرف دربیاری هستنو و نامزدمم کم و بیش ادم دهن بینیه دریته رو این موضوعبهم ایمان داره و خودش خوب میدونه که چیکار کرده ولی من اصلاااا دلم نمیخاد نه اونا اهرشب پاشونو تو خونم بزارن نه مادرم نه اینکه حرفی راجبش کسی بزنه 

میدونید من اصلا مشکلم شوهرم نیستو میتونم خیلی راحت راضیش کنم به همه بگه دخالتش به کسی نیومده ولی خب ...

مگه نمیگی میخوای دهنشونو ببندی پس چرا نمیخوای کسی بفهمه که گواهی گرفتی

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
لطفا انقدر بزرگش نکن حالا مادرتم یه جورایی حق داره دوره و زمونه بد شده و به راحتی تهمت میزنن مادرتم ...

بنظرت اگه شبش اصلا خونه خودمون نریم چطوره؟بگیم ما میخاییم بریم بیرون دور بزنیم تینجوری بازم نگرانم مامانم بگه دخترم رفته گواهی گرفته بهیچ وجه نمیخام اونا بفهمن من اینکارو کردم 

بنظرت اگه شبش اصلا خونه خودمون نریم چطوره؟بگیم ما میخاییم بریم بیرون دور بزنیم تینجوری بازم نگرانم م ...

اگر شوهرت به مادرت بگه لطفا شما تو این قضیه دخالت نکنید میشه؟ با شوهرت هماهنگی؟

من خیچ جوره تو کتم نمیره که بخام خودمو بهشون ثابت کنم😑🥺

نمی دونم منم خودم بدون اینکه خانواده ام بدونن رفتم گواهی گرفتم البته 15 سال پیش ولی نه خانواده ی خودم نه همسرم از این رسم ها نداشتیم، به هر حال شما با فرهنگ خودتون آشنا هستید، خودتونو ثابت نکنید، بقیه رو خر کنید به هرحال نقش اصلی رو شوهرتون داره اگر حمایت نکنه، تمام دردسرها برای شما میشه

اگر شوهرت به مادرت بگه لطفا شما تو این قضیه دخالت نکنید میشه؟ با شوهرت هماهنگی؟

با شوهرم اره اتفاقا اون مشکلیم با این کار نداره میتونم بهش بگم با مامانم بگو من دوسندارم به خانوادم بگی زنمو بردم پردشو چک کردن چون یه نوع بیغیرتی میدونم این قسمت زندگیه منم به خواهرام و مادرم مربوط نمیشه پس شماهم نیاز نیس به کسی ثابت کنید اکه اینکارو کنید هم من هم دخترتون ناراحت میشیم 

خوبه؟؟؟