2777
2789
عنوان

نبخش..........!

74 بازدید | 0 پست

مرا نبخش ...از من نگذر ....من لیاقت هم صحبتی با تو را نداشتم ....لیاقت چشم هایت ...دیدنت و حتی لبخند هایت ..... میدانم پای از گلیم دراز کردم  گوشت را دست گربه دادم و از جهالتم بود که رسوا شدم ....حالا من ماندم و من ......بحث دیوانگی و عقل نیست ...بحث شعوره نداشته آدم های دوربر من است و حماقت من که خودم را به آن ها سنجاق کرده ام این آخرین فرجه بود تو ویران کردی و گذشتی تو حق داشتی من غلام خانه تاریکت هم نبودم .... قصدم از نوشتنم بخشیدن  نیست تو آزادی نبخشی آزادی هزاران بار خودت را از من بگیری ...بگیر من عمریست چوب اشتباهتم را میخورمو تو تنها یکبار  میگذشتی اما اینبار آتش به انبار باروتت کشیدم رفتی و ویران کردی و دلی را حیران .....تنها میتوانم برای این چن ماه مصاحبت  خم شوم پیش پایت  و تو بی نگاه بگذری وآخرین قرارمان نگاه بی رحم تو باشد و منکه با شعری دردست از خانه روشنت بیرون میروم شب بخیر ماه شب های عجایب تو بی غلام هم پادشاهی

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛