من قبلا هم حساب داشتم دقیق یادم نمیاد تاپیکم چی بود که کلا پاک شد حسابم دیگه یه سال نمیتونستم ثبت نام کنم اینارو بیخیال
بچها من قم زندگی میکنم سه هفته ی پیش با رفیقم دوتایی رفتیم علوی همیشه میرفتیم و مدیر اونجاس یا مسئولش نمیدونم هرکی بود برای بار هزارم به منو رفیقم گیر داد اصن انگار با ما لجه میشناسه مارو
رفتیم دوچرخه اجاره کنیم سوار شیم بهمون گیر داد خدا شاهده کار ندارم به این چیزا ولی دخترای دیگه هم خیلی بودن که وضعشون خراب بود ما چیز خاصی نپوشیده بودیم
احمدی اومد سرمون داد و بیداد کرد همه جمع شدن احمدی یکم چرت و پرت گفت بعد گوشیمونو ازمون گرفتن چک کردن تو گالریم چیزای سیاسی پیدا کردن از ۱۸ و ۱۹ دی خلاصه ندادن گوشیامونو بهمون ولی آدرس دادن گفتن زنگ بزنید پدر مادرتون بیان دنبالتون بیاید کلانتری اونجا هم احمدی همینجوری داشت داد و بیدا میکرد تو واتساپ و روبیکا تلگرام هرچی بود و نبود رو نگا کردن گیر دادن تموم شد گفتن گوشیاتون دستمون میمونه فعلا بردن یه هفته نگه داشتن ما دوتا رو بعدش عموم اومد خیلی حرف زدن مامانمینا صحبت کردن دیگه واقعا موندم چجوری به حرفاشون گوش دادن که اوردنمون بیرون
ولی این سواله برام چرا هردفعه میریم بایدفقط به ما گیر بده؟؟ اون همه دختر وضعشون بدتر بود به اونا هیچی نگفت فقط مارو برد😐
الانم از این میترسم گوشیمو ردیابی بکنن مثلا الان به اطلاعات گوشیم دسترسی داشته باشن ببرم موبایل فروشی سر درمیاره؟؟