2777
2789

اره راه هست😁یک سوال اگه جسارت نیست شما چند سالتونه

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خجالتیم واعتماد به نفسم پایین با ۳۲ سال سن

🥺😢

برای اعتماد به نفس سعی کنید بیشتر روی نقات مثبتتون توجه کنید منفی ها رو اصلا در نظر نگیرید 😊💙🌹

Just a little girl 🗿
چند ماه دیگه میرم ۱۳

خببب بهترین سن برای اینکه بترکونی 😁😎بیا سختش نکنیم 

امم ببین بزار یه چند تا نکته بگم بهت 

اگه موقع استرس استین هات رو میکشی پایین 

اگه موقع استرس نگاهتو میدوزدی 

اگه زیاد معذرت میخوای 

و اگه یه مقدار مکس بین حرفا و کلماتت داری 

تنها کاری که باید بکنی جلوه کردن اینکه اصلا این ها رو نداری البته اینا که گفتم رفتار های غیر ارادی افراد استرسیه درسته اکثر ادما بهش دقت نمیکنن ولی ناخداگاه روی برداشتی که ازت میکنن تاثیر میزاره

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
منم خجالتیم واعتماد به نفسم پایین با ۳۲ سال سن

اصلا اشکالی نداره شما هر چی که باشین بهتون قول میدم توسط اکثر افراد با جون و دل پذیرفته میشین در اخر ما با تمام نقص هامون در دل افراد جای داریم حالا اون نقص میتونه کمبود اعتماد به نفس یا خجالتی بودن باشه 

توصیه میکنم بهتون در جمع با صدای بلند و رسا صحبت کنین تخقیقات به عمل اومده نشون داده افرادی با صدای بلند اعتماد به نفس بیشتری کسب میکنن اگه دوست داریم یک نوع ایستادن هم هست که کمکتون میکنه میخواید بگم؟

اوف دقیقا همه رو دارم😢

اصلا و ابدا ناراحت نباش من حاضرم با جون و دل کمکت کنم بیشتر تو چه حالاتی استرس‌ میگیری مثلا استرس درسی،محیطی،...؟

اصلا و ابدا ناراحت نباش من حاضرم با جون و دل کمکت کنم بیشتر تو چه حالاتی استرس‌ میگیری مثلا استرس در ...

اوه ممنونمم😢💙💙💙💙

کلا بیشترش درسیه که خداروشکر الان تموم شده مدرسه ام 

من حتی دوستام یک ساعت هم آن نباشن استرس میگیرم براشون اتفاقی افتاده باشه در این حد شده😣

Just a little girl 🗿
اوه ممنونمم😢💙💙💙💙 کلا بیشترش درسیه که خداروشکر الان تموم شده مدرسه ام  من حتی دوستام یک س ...

خب پس بیشتر حالت دلشوره داری!به راحتی حل میشه اولا راجب درسات ببین من زیاد ازت بزرگتر نیستم ولی کل زندگیم توی یک ازمایشگاه مغز بودم که رو طیف خاصی از روانشناسی و مغز کار میکرد برا همین اطلاعات زیادی دارم اما بزار برای درسات از تجربه ام استفاده کنم حقیقتا بزار بهت بگم که تا سال نهم معدلت اگر هیفده هم باشه تو تجربی و ریاضی رو میاری پس ابدا حرص نمره رو‌ نخور اگر کسی به خاطر نمره هات دعوات میکنه هم به هیچ‌ عنوان توجه نکن چون در اینده ات تاثیری نداره بجز سال نهم اونم تنها دو درس

خب پس بیشتر حالت دلشوره داری!به راحتی حل میشه اولا راجب درسات ببین من زیاد ازت بزرگتر نیستم ولی کل ز ...

اها بازم ممنونم که وقت گذاشتید🥺💜💜💜💜

سعی میکنم نه کسی تا الان دعوام نکرده برای نمره ها اصلا 😊❤️❤️❤️❤️❤️

خیلی ممنونمم از راهنماییتون 😍💙💙💙💙💙💙

💙🍭💙🍭💙🍭💙🍭💙🍭💙💙🍭💙🍭💙🍭💙🍭

Just a little girl 🗿