2777
2789
اوه ممنونمم😢💙💙💙💙 کلا بیشترش درسیه که خداروشکر الان تموم شده مدرسه ام  من حتی دوستام یک س ...

برای دوستات ببین مغز برای اینکه در حادثه یا اتفای  کمتر شوک بشی رویداد های بد رو تخیل میکنه!یعنی اونا صرفا تخیلاتی هستن که به تو امادگی میدن و واقعی نیستن ..خب دوستات رو تا چه حد میشناسی؟شرط میبندم بین دوستات یکی خوابالوعه یکی درس خونه یکی همش بیرونه و...بر حسب شناختی که ازشون داری افکارت رو پس بزن مثلا بگو خب!فلانی همیشه خوابالوعه حتما الان خوابه یا فلانی باید درس بخونه ان نمیشه!یا میتونی به دوستات توضیح بدی که چه مشکلی داری و بهت خبر بدن اون تایم کجان ولی پیشنهاد نمیکنم چون در این حالت به سوال پاسخ نمیدی بلکه صورت مسعله رو پاک میکنی😁🤷🏻‍♀️

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
اها بازم ممنونم که وقت گذاشتید🥺💜💜💜💜 سعی میکنم نه کسی تا الان دعوام نکرده برای نمره ها اصلا 😊❤ ...

خب پس نیوفت تو جو رقابتی که اوفففف مضخرفه اینو تو ذهنت جا بنداز اون چیزی که بهش میگی نمره یه عدده به نظرت یه عدد میتونه ایندتو خراب کنه؟خب نه پس فقط ببین فقططط لذت زندگیتو ببر جدی میگم برا استرستم نه برا جوونیت چون فقط همین سال های راهنمایی تو ازادی!

ادبی نحرف فرزندم من کلا سه سال ازت بزرگترم😁😂

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دوستات ببین مغز برای اینکه در حادثه یا اتفای  کمتر شوک بشی رویداد های بد رو تخیل میکنه!یعن ...

بازم ممنونم💙💙💙

آره دوستام رو ۴ سال  میشناسم 

بهشون گفتم ولی گوش نمیکنن هر چی‌میگم وقتی  نیستین بگین تا من نگرانتون نشم هر دفعه هم یا نت نداشت یا خواب بودن و.........

Just a little girl 🗿
خب پس نیوفت تو جو رقابتی که اوفففف مضخرفه اینو تو ذهنت جا بنداز اون چیزی که بهش میگی نمره یه عدده به ...

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

آها باشه😅😅💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Just a little girl 🗿
بازم ممنونم💙💙💙 آره دوستام رو ۴ سال  میشناسم  بهشون گفتم ولی گوش نمیکنن هر چی‌میگم وقت ...

نگران چی میشی دختر خوب؟بچه که نیستن هرچیزیشونم بشه قول میدم دور از جون نمیمیرن😂😁خودت رو قانع کن بگو مثلا خب من خودم وقتی اف میشم یا دارم غذا میخورم یا درس میخونم یا خوابم یا...پس اونا هم همینطور یا با خودت فکر‌ کن دوازده ساعت شب هستش و شبا خوابن و افلاین وقتی اف ان شبا مگه چیزیشون میشه؟خب نه پس صبح هم اف میشن اتفاقی نمیوفته اگعه قراره انقد نگران بقیه باشی کی نگران تو باشه؟😁

نگران چی میشی دختر خوب؟بچه که نیستن هرچیزیشونم بشه قول میدم دور از جون نمیمیرن😂😁خودت رو قانع کن بگ ...

😂💔💔💔💔💔

دست خودم نیستتتت هی به خودم میگم خب شاید فلان جا باشن و....... 

ولی از این به بعد سعی میکنم😍🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Just a little girl 🗿
😂💔💔💔💔💔 دست خودم نیستتتت هی به خودم میگم خب شاید فلان جا باشن و.......  ولی از این به بع ...

کی گفته نیست قوی باش!خیلی قوی اونقدری که نتونی بگی من فلان مشکلو دارم از پس ذهنت بر بیا این یه چلنج ذهنیه 

حداقل به فکر فرشته رو شونت باش فرشته محافظت برای تو نگران میشه که انقد نگران بقیه ای😂😁

کی گفته نیست قوی باش!خیلی قوی اونقدری که نتونی بگی من فلان مشکلو دارم از پس ذهنت بر بیا این یه چلنج ...

😂😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خیلی ممنونم😂🌹❤️❤️❤️❤️❤️

Just a little girl 🗿
😂😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️ خیلی ممنونم😂🌹❤️❤️❤️❤️❤️

هه هه وظیفه اس باید جوونای ایندمو ببرم به سمت ارمان های انسانی😎👌🏻🔪