2777
2789
عنوان

بی خانوادگی و تنهایی

232 بازدید | 13 پست

5ساله ازدواج کردم تا ۸ماه پیش خانواده و خونه پدری داشتم نزدیک مادرم ایناخونه گرفتیم خیلی بمادرم وابسته بودم تنهاسرگرمیم این بودکه هرروز برم خونشون دلم قرص بود که پدرمادر بالا سرم دارم.با فامیل هم زیاد رابطه نداشتیم مادرم۸ ماه پیش فوت شد همه خانواده ازهم پاشید پدرم که ازهمون اول ازمادرم ومنوخواهرم خوشش نمیومد بسرعت اون خونه روفروخت واسه خواهرمجردم خونه اجاره کرد و بی سرپرست ولش کرد وورفت شهرستان سرهنگ ارتشه وحقوقش خوبه ولی یکبار یه زنگ نمیزنه بگه چیزی احتیاج دارین یا نه یکبار واسه خواهرم پول نفرستاده منم رابطم باخواهرم زیاد نیست با رفتن مامانم هرکدوممون یه طرف افتادیم دیگه ازون خونه ی گرم واون سفره هاییکه مادرم پهن میکرد وهمه خوشحال دور هم بودیم خبری نیست ۶ماهه باردارم نه کسی هست برام یه غذایی درست کنه هوامو داشته باشه نه سیسمونی ..نه بعد از زایمان جایی رو دارم که برم بمونم..خیلی تنهام ازصبح تا شب توخونه تنها میشینم هیچ جایی رو ندارم برم هیچکدوم از فامیلها هم باهامون در ارتباط نیستن

عزیزمم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا بزرگه تا وقتی ک خدا رو داری تنها نیستی من چهل روزه عموم و زن عموم توی تصادف فوت کردن فقط یه دختر سیزده ساله ازشون مونده اوردیمش پیش خودمون پس اون چی بگه تو این سن هیچکی نداره همیشه تا وقتی خدا هس کافیه خداروشکر برای همه چی

مردمان بی عشق طوفان تو راهه :)

وای خدای من.بخدا بغضم گرفت.خونه بی مادر خیلی بد.

فقط از خدا میخوام زود بچت ب دنیا بیاد باهاش مشغول شی

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

با خواهرت نمی تونی حرف بزنی؟ با هم دوست باشین؟ عمو یا عمه دارین زنگ بزن بهشون شکایت بابات را بکن به خواهرت هم بگو که زنگ بزنه بابات و بگه نی ترسم بیاد پیشش، یعنی چی دخترو ول کرده رفته شهرستان این که نشد مسئولیت 

برای شادی روح مادرم لطفا یک صلوات میفرستید

خدارحمت کنه مادرعزیزتو

خودتو سرگرم کن باخواندن کتاب، قصه گویی برای فرزندت، یادگیری زبان انگلیسی ومرتب در دلت تکرار کن تنها نیستی چون فرشته ای خدا بهت داده که میشه دلگرمی وامید زندگیت، پس قوی باش عزیزم.

اگربرات مقدور رابطتتو باخواهر خوب کن بهش نزدیک شو شماکه جزهم کسیو ندارید پس پشت هم باشید ومراقب هم باشید تاروح مادرتم در آرامش باشه

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
با خواهرت نمی تونی حرف بزنی؟ با هم دوست باشین؟ عمو یا عمه دارین زنگ بزن بهشون شکایت بابات را بکن به ...

عموهام و عمه هام از ماخوششون نمیاد یکبار بهمون زنگ نزدن تازه بلافاصله بعداز مامانم میخواستن واسه بابام زن بگیرن بابامم بدش نمیومد خودم شنیدم به عموم گفت بذا سالش بگذره بعد....

خدارحمت کنه مادرعزیزتو خودتو سرگرم کن باخواندن کتاب، قصه گویی برای فرزندت، یادگیری زبان انگلیسی ومر ...

خواهرم بیش از اندازه بی عقله یعنی دختر دلسوزیه ولی با بی عقلی ها و ندونم کاریاش همیشه خودشو تو دردسر میندازه سنش زیاده ولی کارهایی میکنه که از یه دختر ۱۰ساله هم برنمیاد وقتی بهش نزدیک میشم و باهاش میرم میام فقط باید حرص بخورم و از این حجم از نادونی همش تعجب کنم

متاسفم ابجی

با خوندن تاپیکهات احساس می کنم درد و زخم خودمو داری میگی ..من چون تکدختر بودم خیلی وابستش بودم حتی مالی هم کمکم می کرد پدرم خیلی دلسوز نیست ..

کاش بود الان مجبورم وسایلمو بفروشم ولی اگه مادرم بود مطمئن بودم کمکم می کرد .. بعصی وقتا از هودم بدم میاد که چرا بیشتر هواشو نداشتم انگار من به اندازه خودش حوب نبودم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم