2777
2789
عنوان

دارم‌دق میکنم

211 بازدید | 15 پست

بچه ها دیشب اومدم خونه مادرشوهر اختیار بچمو ازم گرفتع نمیزاره پیشم بخوابه میگم الان نخوابونش که شب بخوابه بزور گذاشته رو پاش از تکون دادن که بخوابه دارم شیرش میدم میاد بزور میبرتش ظهر بچمو بزور پیش خودش خوابوند که کنار من نخوابه ساعت ۲و۳شب اگر بیدار شه شیر بخواد میشینه باهاش بازی میکنه که خواب از سرش بپره یا دیشب خوابوندمش اومد بلند بلند الکی وایساد حرف زدن بیدارش‌کرد دارم میمیرم تا فردا که بخوام برم خونم دق مرگ میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی محترمانه بگو ببخشید من دلم نمیخاد بچم جز خودم کنار کسی بخابه البته شما غریبه نیستین اما خب شیوه تربیتی من اینجوریه

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

مادرشوهر منم وقتی میرم یا وقتی‌میاد شب بچه رو‌پیش خودش میخوابونه میگه چی میشه هرشب‌پیش توء

لطفا از پیج کاریم حمایت کنیدیه آنلاین شاپ با لباسای زنانه ی شیک و پیک مخصوص خانمای خاص پوش و خاص پسند😍mezone__pinarممنون میشم با فالو و لایک و کامنت این خواهرتون رو حمایت کنید،نیاز مند یاری تکککک ب تککککتون هستم الهی که خدا به کسب و کار و زندگی همتون رونق و برکت بده🤲🤲🤲🤲
شاید تو زیادی حساسی عزیزم خب دوسش داره 

بخدا عمدا این کارو میکنه مثلا الان گفتم نخوابه فوری تا من گفتم گذاشت رو پاش تکون دادن خب الان بخوابه ۱۲.۱بیداره 

چه مادر شوهر باحالیه😂😂😂😂

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
ببخشید ولی خب یکم جسور باش انقدرم ساکت و مطیع نباش که اینجوری اذیت بشی

خب من الکی به بهونه شیر میگیرمش ازشون میان الکب بلند حرف میزنن چیز بهم میزنن بیدارش میکنن تا یع ذرع گریه کنه میگیره میبرتش انگار بهونه میاد دستش پستونکم بهش دادن بخاطر خودشون فردا برم‌خونه پستونکم‌ازش میگیرم