2777
2789
عنوان

بارداری

74 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ماه اولیه که تو اقدامم . دیروز باید پریود میشدم . اما هنوز نشدم . دیروز بیبی زدم منفی بود . 

امروز پهلو درد شدید دارم . ب نظرتون کی بیبی بزنم یا اصلا باردار نیستم

ببین اگه بیشتر از دو هفنه پریودیت  عقب افتاد بیبی چک بزن بعد اگه مثبت بود برو ازمایش 

ببین امکانش هست پربود بشی چون من خودم تا ماه سوم بارداریم میشدم  رفتم ازمایش ۱۳ هفته بود باردار بودم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام من چهار روز مونده به موعدم کف دست و پا هام گر میگیره 

امروز بی بی چک زدم منفی بود ممکنه باردار باشم؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره احتمال داره

پنج سال اقدامم خسته شدم دیگه این ماه میخواسم به علائم فک نکنم این اومده سراغم 😔

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چرا مشکلت چیه عزیزم 

الان دوماهه هیچی هر دو خیلی عالی

چه جالب . من سر بچه اولم اصلا پریود نشدم

بعضیا پریود میشن تا سه ماه اول

ببین دو تا بیبی چک بزن خطای بیبی چک زیاد

اگه دوتاش مثبت شد برو ازمایش 

بچه اولت چند سالشه؟

چه راهکاری واسه زایمان طبیعی اسون داری ؟؟

نگران نباش ب زودی باردار میشی

ممنون ان شا‌ءالله همچنین