2777
2789
عنوان

بارداری

74 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ماه اولیه که تو اقدامم . دیروز باید پریود میشدم . اما هنوز نشدم . دیروز بیبی زدم منفی بود . 

امروز پهلو درد شدید دارم . ب نظرتون کی بیبی بزنم یا اصلا باردار نیستم

ببین اگه بیشتر از دو هفنه پریودیت  عقب افتاد بیبی چک بزن بعد اگه مثبت بود برو ازمایش 

ببین امکانش هست پربود بشی چون من خودم تا ماه سوم بارداریم میشدم  رفتم ازمایش ۱۳ هفته بود باردار بودم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام من چهار روز مونده به موعدم کف دست و پا هام گر میگیره 

امروز بی بی چک زدم منفی بود ممکنه باردار باشم؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره احتمال داره

پنج سال اقدامم خسته شدم دیگه این ماه میخواسم به علائم فک نکنم این اومده سراغم 😔

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چرا مشکلت چیه عزیزم 

الان دوماهه هیچی هر دو خیلی عالی

چه جالب . من سر بچه اولم اصلا پریود نشدم

بعضیا پریود میشن تا سه ماه اول

ببین دو تا بیبی چک بزن خطای بیبی چک زیاد

اگه دوتاش مثبت شد برو ازمایش 

بچه اولت چند سالشه؟

چه راهکاری واسه زایمان طبیعی اسون داری ؟؟

نگران نباش ب زودی باردار میشی

ممنون ان شا‌ءالله همچنین